diumenge, 28 de febrer del 2010

BENIFAIÓ 2010, a brillar, a brillar...

Altra matinal duatlética, la que he passat a Benifaió aquest matí. Per cert, cada cop ens envien més lluny per a poder gaudir del nostre esport... es veu q donem pena en tots els llocs... CULTURA ESPORTIVA, que tenen els nostres polítics.

El matí encara q ennubolat, feia presagiar que es voria un bon espectacle. i... aixina ha segut. També l'ambient viscut amb tota la gent que ha anat per a vore la prova i per a animar , ha fet que el matí, tot i el retràs en algunes proves de menuts, s'haja pogut portar millor.
Mirant el du, (Angels, Toni, Sato, Emili, Lara, Lolin, Fani, Afri, Erik, mon pare, ma mare, el Rosado, Trim....)

En quant a la prova masculina, m'he alegrat moltissim de la victòria d'Emilio Aguayo, un xicot, molt regran però molt replà, per al nivell que atesora, i amb qui m'unix una bona amistat amb el seu pare. És un tio valent, i s'ho juga tot, quan té oportunitat, molts el critíquen perque fà animalaes, però, tenint la edat que té, si no fà les animalaes ara, quan les ha de fer, no??

Anem amb l'anàlisi de la Gruppeta,
-Ferran, l'he vist molt retrasat en l'eixida i pot ser això li haja fet sumar un esforç extra , que li hagués pogut servir per a agafar millor grup en bici. De totes formes, està marcant uns excel.lents parcials a peu, que li estan valguent per a obtindre unes fenomenals classificacions. Com diu ell, "...encara tinc corda", esperem q el Tano, aguante les estribaetes que li queden.

- Esteve. Doncs tal i com portava els seus problemes de salut , era una incógnita el vore com quedava. Pense que no li ha ixit mal del tot, encara que he vist que ha patit lo seu. Però venint d'ell, això de patir ho té fet en una mà.

- Víctor, el Miura, pense q ha fet un carrerón. Ha marcat grans parcials a peu, i tot i això no l'he vist en massa cara de sofriment. Jo pense que li quedava corda per a rato.

- Raul, tot i lo cansat que aparenta quan va correguens, els parcials a peu han segut molt bons, i s'ha vist competitiu durant tota la carrera, li falta somriure algo més i gaudir del moment.

- Voro, doncs, que puc dir... m'ha dixat petrificat, això és un GRAN DEBUT, maremeua. Tenia por , per com podria complir amb la bici, i .... maremeua, si l'he vist tirar d'un grup i tot.... L'he vist prou sobrat en tot moment i espere que li haja agradat l'experiència.

- Paco: Segon participació, i tot que li ha ixit molt bon duatló, pense que no m'ha fet massa cas, en això de donar.ho tot, de totes formes, tot ok.

- Julianet: Cada volta més competitiu, més ficat en carrera i sempre ficat en ella. Hui pense que la bici li ha ixit de maravilla. A la setmana q vé... la resta!!!

En quant a les xiques:

- Nuria: Q dir de la Nuri, hui tenia gran prova per a demostrar en quin moment es troba... i pense que ha dixat clar que a dia de hui és la millor duatleta de la CV. XAPÓ

- Raqui: Altra que tal, perfecta en tot moment, ha aguantat... q ja era prou. Després de lo fet dissabte amb la bici, hui tocava aguantar el tipo, i diumenge que vé, ja traurem conclussions.

- Maribel. Perfectiiiiiiisima. Se l'ha vista sencera en tot moment i convençuda de totes les seues possibilitats. Ens transmitia la sensació de tindreu controlat i de que estava gaudint en tot moment. Quina diferència de l'any passat a aquest.

- Angeles. Doncs , una verdadera pena, ja que esportivament portava a gent per darrere, i el ritme q portava era bò. Sols li falta una cosa... creure.s'ho.

I, menció especial per als nostres Bitxets, que hui han brillat tots amb molta llum, i com a data per a la història, hui amb 3 anys d'historia, l'escola ha fet el seu primer Podi... l'afortunada Maria Beltran , a la categoria aleví femenina, ha quedat tercera, tot una alegria.

A la setmana que vé, ens vorem les cares a Elx, espere que esta setmana em dixe els virus aparcats i puga gaudir de la prova junt a la resta de companys. PROMETO DAR GUERRA....

8 comentaris:

  1. ENHORABONA A TOTES I A TOTS!!!!!
    Només dir-li a Jose que això de la cara de sofriment... és que em passa com a Indurain, que no sóc expresiu... jajajajaj
    Si haguera tingut corda com dius, li l'haguera enganxat a Núria quan baixàrem de la bici. Per cert, tot un honor ser capàs d'aguantar-li el ritme en la bici durant quasi mitja carrera. És una maquinona i té a totes les xicones rendides als seus peus (vaig estar parlant amb la segona després i, paraules textuals, em digué que estàs intractable este any).

    ResponElimina
  2. Quanta raó te Victoret! Lo de Nuria enguany va camí de superar lo de l'any passat, que ja foren paraules majors. Tinc ganes de vore els resultats d'eixa preparació nadant. Respecte a la resta, ja ho ha dit tot Jose. Cadascú va donar tot el que podia i ahi estan els resultats. A seguir aixina i a millorar cada vegada més!!!

    ResponElimina
  3. La veritat és que va estar divertit. Enhorabona a tots.Santi, Ferran i Núria a un altre nivell. Voro, no tinc paraules, quina fortalesa. Julian cada vegada millor, Paco jo crec que s'apretà més del que es pensa Jose, i Raúl segur que a Elx està mil vegades millor.

    En quant a mí ¿sofriment jo? ¡que va! si era tot un camí de roses...., no estava patint ni res. Açò és masoquisme i no el que trauen al programa de Rafa Mendez. Bueno, haguera pogut ser pitjor, estic prou content pel resultat.

    ResponElimina
  4. Ay, ay, ay, que os puedo decir del DEBUT, pues que me ha encontrado comodo en cada momento y que la experiencia ha sido única, no sólo m'agradat ..... me ha encantado.
    Quería dar la enhorabuena a todos, de verdad que ha hecho todos una muy buena prueba.
    Ahora sólo me queda decir:
    Gracias a mi familia por estar siempre a mi lado, son fantásticos ..... no se puede imaginar la suerte que tengo.
    Gracias al maestro que siempre me ha dedicado esas palabras de soporte que te hacen creer que tú puedes. Es como en la publicidad puedes pagar muchas cosas pero su ayuda no tiene precio. Vales mucho José.
    Y como no ..... gracias a toda la GRUPPETA que me han acogido y me han apoyado en todo momento.
    Sólo me queda decir ........ GRACIAS, GRACIAS Y GRACIAS por esas palabras de ánimo tanto dentro como fuera de la prueba.
    LLEGA GRUPPETA.

    ResponElimina
  5. Hola Hola Gruppeta,

    Després de llegir cada comentari ja no queda molt que dir, un 10 per al Debut de Voro, qui hagera dit voro eh??? fa un anyet.... el mateix pensava jo fa un any, però en aquesta vida cadascu pot arrivar a fer allò que es propose, evidentment hi ha que tindre clar que jo sóc jo es a dir no es pot pretendre arrivar a ser Indurain, però, per que no tu mateix i disfrutar de lo que ens agrada com es fer sport i pasar-ho be, per suposat que tambe hi ha que sufrir com molt be diu aquest Bloc per a conseguir respostes adaptatives .... ja sabeu, molt be el que aço vol dir. Bo enhorabona a tots i com no Nuria eres una MAQUINA ...
    Besets

    ResponElimina
  6. Ai, ai, ai, que vos puc dir del DEBUT, doncs que m'he trobat comode en cada moment i que l'experiència ha sigut única, no sols m'agradat m'ha encantat.
    Volia donar l'enhorabona a tots, de veritat que heu fet tots una molt bona prova.
    Ara sols em queda dir:
    Gràcies a la meua familia per estar sempre al meu costat, son fantàstics........no es podeu imaginar la sort que tinc.
    Gràcies al MESTRE que sempre m'ha dedicat eixes paraules de soport que et fan creure que tu pots. Es com en la publicitat pots pagar moltes coses però la seus ajuda no té preu. Vals molt José.
    I com no.......gràcies a tota la GRUPPETA que m'han acollit i m'han recolzat en tot moment.
    Sols em queda dir...........GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES per eixes paraules d'anim tant dins com fora de la prova.
    AMUNT GRUPPETA.

    ResponElimina
  7. Ja he fet una de les meues, teniu 2 voltes el comentari........jejeje....

    ResponElimina
  8. Xi mira Voro, en valencià i castellà, casi res. La veritat és que m'has emocionat i tot...

    Moltes gràcies per les vostres paraules, la veritat es que soc molt feliç, amb tots vosaltres, m'ho pase superbé en cada entrene, però tot els èxits esportius, son fruit del vostre esforç, jo simplement intente orientar.vos, i sobretot fer q l'esforç, es puga portar millor amb bon humor i amb bona companyia.

    ResponElimina