dimarts, 16 de febrer del 2010

Si, al final hi haurà dualtó d'Elx


Després de pegar.li voltes, he pensat q per a afrontar bé, el primer objectiu de l'any, el triatló d'Elx, fer aquest duatló, amb una intensitat adecuà, pot ser molt positiu.
Així q , també em dixaré de costat, la cavalcada del Ninot, encara q ja fà anys q no isc, i enguany no anava a fer.ho , i aniré a gaudir, de la primera de les concentracions competitives d'aquest 2010.
Espere poder pasar.m'ho tan bé, com sempre han segut les que he anat, Zarauz, F.Alamo, Niza, San Juan de Luz, Santa Pola, Eivissa, Albacete, Coria, Madrid....
De moment ja sé q anirem Ferran, Maribel, Julian, Raul, Raquel, i també Nacho i Miquel.
Ja anirem contant.

5 comentaris:

  1. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ResponElimina
  2. iujuuuuuuuuuuuuuuu!!!, estarà guai!

    ResponElimina
  3. La vamos a liar PARDA!!!Que llàstima que no siga dissabte de vesprada el duatló,haguerem aprofitat la nit per fer un altra competició de la que de segur agafariem trofeu amb facilitat. jajaja.Ale a entrenar!!!

    ResponElimina
  4. Trankils que ja es qeda un grupeto en la nit del tren faller per a puntuar,sol ser un dels meus dies preferits!!!!!!!!!jejejejeje!!!!!!!!!
    Solc fer podium i res de tercers llocs o primer o segon!

    ResponElimina
  5. Ei que frase mes bona la de la gruppeta, La fatiga..... si es tota una realitat (es una opinio)

    Au

    ResponElimina