dimecres, 10 de març del 2010

Felicitats Victor

Hui el nostre company de Gruppeta, el cullerenc Victor Fernandez, ens cumplix, 30 anyets més 4 "d'afegitó"... com bé diu ell.... " ara estic entrant en la edat propicia per al Ironman"...
Segur que si, de moment, el proper 27 de març, donarà un paset més per a ixe somni, i de segur que es convertirà en altre "Marjalman!"

FELICITATS.

6 comentaris:

  1. MOLTES FELICITATS VICTOR!!! i jo q pensava q encara eres jovenet..., com ja vaig dir l´altre dia (i sense voler ofendre a ningú) ja estàs "rosant" els 40, però tu com si res, eh?jajaja. Que no Victor!! , q els dus molt ben portats!!!.Bueno, joveniu, a gaudir del teu dia, q estàs en la flor de la vida!

    ResponElimina
  2. Felicitats Victor, altre piscis, esta Gruppeta te molts peixets, bo que no siga res aixo dels 30 anyets.... si com diu Raquel es dus molt be.

    Besets

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels ànims (consideraré lo de Raquel com ànims... jejejejej).
    I com diu Jose, a pel DLD... primer pas per al IM 2011...

    ResponElimina
  4. Felicitats Miura,jajajaj,que tu vols fer un ironman al 2011?Uffff a vore si tb comença a picar-me el cuquet i tinc que intentar-ho jo també,jajaj, aixó ja son paraules majors. Bueno lo dit, felicitats i anim que el DLD ja es teu.

    ResponElimina
  5. Ooooooooooooooo Felicitats Victoret!!!! I anim que ja tinc ganes de dir el teu nom per megafonia el dia del DLD. Jajaja.

    ResponElimina
  6. Felicitats Victor!! Que diguen lo q vulguen, jajaja a mi em sembles molt jove.

    Espere qt'isca molt b el LDL, allí estarem animante. Gràcies pels teus ànims! dew.

    ResponElimina