divendres, 30 d’abril del 2010

I per fi.... FUENTE ALAMO


Doncs si, q ganes tenia de dir.ho.... quan arriba estes dates, sempre tinc en ment aquest triatló. Un triatló molt . molt , molt especial , per a tots els qui van. Si bé, en anys anteriors, tot era més íntim, seguix tenint un encant que acaba atraguen.te.

Per a mi, serà la quarta volta que viatge a tèrres murcianes. Recorde la primera volta, anant en companyia de Fabre, dels Pérez, Mauro, Voro Osca, Jesus Ruiz, que grans records, que gran triatló i que grans castanyes....


Per a aquest any també serà molt especial, a banda de el Sato, la expedició la completa, dos primerices en Fuente Álamo, Raquel i Àngels, i Juansa, que també ha anat un fum de voltes.


Fuente Álamo es volca per complet en el seu triatló, i tots els seus veins saben massa de que và tot. En quant a la organització, doncs fora de moltes floritures, és espectacular. Lloc on dormir, tant divendres com dissabte, desdejuni del dissabte, dinar del dissabte, transport de les bicis fins a Mazarron, on et dixen la bici al teu lloc de boxes, autobus per a portar.te a Mazarrón, sopar de dissabte, i com no, festeta de dissabte.


En quant a la part esportiva, el triatló, està molt xulo, ja que es nada a Mazarrón, s'ix cap a F.Alamo, tenint que pujar un port que totes les voltes he pillat aire en contra. Després baixada, amb falta de desarrollo, fins que arribes a Fuente Álamo. Una vegada allí , carrera per dins del poble, acabant a l'avinguda principal.


En quant a la part festiva, doncs, els primers anys, hi havia barra lliure per als triatletes... després de vore que donava mala imatge... sols fan discomòbil, en el lloc de la entrega de trofeus. A partir d'ahi, ja no hi han categories.... tots son pro's, i pots còmodament, fer.te alguna "copixuela" amb algun pro de nivell nacional.

A la tornada .... vos contarem com s'ha quedat l'asunt.


PD: Molta sort, a tots els meus xiquets i xiquetes de Guadassuar, sabeu massa que vos tindrem en conter durant ixe matí. Espere que vos vaja bé, i ja ens ho xarrem

A GAUDIR!!!

1 comentari:

  1. Hola José,

    Igualment molt bona sort i a pasa-ho be. Ja parlem.
    Besets
    Meybel

    ResponElimina