divendres, 20 de febrer del 2009

Previo Benifaió.

Divendres 20 de febrer, a dos dies de Benifaió. A estes hores, Maribel ja no sabem ni com estarà ... si , histèrica perduda, jejejejeeje. Hui anava a reconeixer el nou circuit.
Bé, esta setmana, també ha segut canyereta, però estic segur que això no farà mimbar les forces de tots els qui aniran a Benifaió.
La representació de la GRUPPETA és extensa. En xics, Sergio, fotut del sóleo vorem si arrisca, o no, ahir va tindre que deixar de correr, pq no es trobava gens bé. Esteve fà el debut en esta temporada, jo crec que millor que mai, ja que a banda de finet, està fort, i sobretot molt motivat, esperem que li vaja de luxe. Raul , torna a Picassent, per a anar millorant la seva condició física, i segur q per a donar algun sustet a més de ún. I el gran Enrique, que sense haver entrenat casi... o gens, vol agarrar.se a la competició... bé per ell.
En quant a les fèmines, Núria, com sempre a lluitar per la victòria, clar... si no es perd per dins de boxes o fà alguna que altra "astracanà", també và Raquel, que de segur tornarà el seu "pique" particular amb Mar Puche, esperem que li vaja igual de bé que l'any passat.
Àngels, després de quedar.se calenteta a Picassent, torna a repetir aventura a Benifaió. Segur que li ixirà de sobra millor. I com no...el GRAN DEBUT.... maremeua..... Maribel , la gran triatleta-fallera-ballaora-ideumilcosesmés, farà el seu primer duatló. Pense que estem tots més nerviosos que ella, jejejeje. Que ganes tinc de voret creuar la meta!!!
Per la resta, Toni i jo , anirem de misters, a agarrar els apunts necessaris per a fer la crònica i vore els fallos pertinents, a banda d'esmorçar com toca.
Lara.... es quedarà dormint??? o ens la vorem arribar per allí?
I Mariano i Julian... ondestan??? va bandarres que vos esperem.

3 comentaris:

  1. Bona nit,
    Si Jose estic superrrrrrrrrrr nerviosa pero tinc que fer la meva carrera com molt be en dius tu, aixi que estic molt motivada i amb moltes ganetes de fer el meu Primer Duatlo. Que ganes tinc de que siga diumenge a les 12:00 h.
    Maybe

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Fins i tot en deixe paraules amb la firma.

    Maybel

    ResponElimina