dijous, 18 de juny del 2009

Del 15 al 21 de juny (...penúltima setmana)

Bé xiquets, penúltima setmana abans de Niça, esta setmana, baixem volum i com no intensitat, de cara a arribar lo més fresquets i descansats al nostre objectiu. La setmana la comence eufòric,amb bones sensacions i amb les cames molt senceres. El fet de no correr des de dimecres, de haver,me fet el massatge i que el llarg de bici del dissabte va ser a ritme suau, fà que les cames no estigues castigades. Per a esta setmana...gaudir dels entrenes i no pasar.me'n.

Dilluns 15 de juny: Nat: 700m, amb paletes, per aprofitar tota la remà, després relax a la piscina menuda, sentint al gran Toni, el seu períple basc.
Dimarts 16 de juny: MATÍ: Gym m.superior (pit i triceps)+abdom VESPRADA: 1h30' correr ael (fins els 50' primers amb la gruppeta, després sòl, bones sensacions)
Dimecres 17 de juny: 72'6kg: Bici amb Sato, 60km (Volta a la Barraca) tranquils , xarrant molt, jejeje, es fà molt curt. (Porte la bici al mecànic , per a que la dixe perfecta)
Dijous 18 de juny: 72'2kg: Natació, 200s+5*200intensos/30''+3*100/15''+100s
Divendres 19 de juny: Nat: 200estils + test de 1000 (17'53'')+100s
Dissabte 20 de juny: Bici amb tota la gruppeta, ixida llarga, Gandia-LaDrova-Puigmola- RafelGuaraf-Alzira-Corbera-Sueca.
Diumenge 21 de juny: 40' Nat amb neopré, en una aigua algo marejada, els últims minuts van ser casi impracticables, anarem Sato, Toni, Enrique, i Boro. Després esmorsar, amb la presència del gran Pak.

6 comentaris:

  1. Bon dia Gruppeta,

    Ei José et vec perfecte aixo ja esta ahí,
    Per cert Gruppeta avui a les 18:45 en els jardins del sequial per a fer eixideta amb bici, Julian t'apuntes?? ja parlem.
    Meybel

    ResponElimina
  2. Ei, Meybel, sí que m'apunte (a no ser que a ultima hora passe lo de sempre). Jejeje. Fins la vesprada.

    ResponElimina
  3. Bon dia Gruppeta,

    Que tal? avui divennnnnnnnnndres que guay!!! bo la eixida en bici super guay Corbera (circuit de la carrera de l'any pasat) i despres Murta guay guay, pujadetes i baixadetes en total 40 km, peroooooooo al arrivar a Polinya el gran mestres Julian punxada i ja casi en casa en el pont de Riola, si Esteve altra vegada en el pont Julian ens sorpren i altra punxada .... bo super guay ja parlem.
    José demà a les 8 en la Sucarsu però suau no?? ja m'ha dit Angels qui be, pero jo aguantare?? puc anar o serà massa pesat i vos retrasere a vosaltres?? Parlem

    ResponElimina
  4. Però, a vore, si diguem que l'eixida és tranquila, és perque va a ser tranquila. Així que no et preocupes. Nosaltres el que teniem q fer , ja ho tenim fet de fa temps...

    ResponElimina
  5. Ieeeeeeee gruppetaaa!!! Che quin espectacle de punxaes ahir!!! Pareixia la Paris-Roubaix en el tramo de pavés. Jejeje. Bueno, esta vesprada anire a ca Vicent a que me dixe la bici en condicions i comprare altra camera de recanvi per si acas. Jajaja.
    Dema la volteta promete. Madremia quan de figura. Meybel, tu tranquila, que vaig jo tambe, aixina que... a hora de dinar en casa. Jajajaja. Ademés, si pareixes Joane somarriba en sus mejores tiempos. LA Drova pa tu sera com el Faro. Jejeje
    Va, que no se vos faja llarg el dia

    ResponElimina
  6. si hoooome.... Julian, del que eres capaç per llamar l'atenció. Es nota que eres del món de l'espectacle.
    A eixe ritme, agafa quatre o cinc càmeres per a la volteta de demà (i en el pitorro llarg ¡recorda!).

    ResponElimina