dimarts, 18 d’agost del 2009

...TOTS CONTENTS A SET AIGÜES...


Eixa és la conclusó que es trau després d'haver la "tan treballada" prova. Al final, els fruits dels entrenes han donat els seus resultats i vam vore com tots els membres de la gruppeta q participaren , van acabar.



Després de gaudir de la piscina de Set Aigües, amb bon ambient i amb dinaret de la pasta i posterior bany, ens vam enfilar al cementeri per a canviar.nos.

Esta vegada, si que vam fer un calfament, més o menys com toca, ja que hi havia que estar preparat per a l'esforç q anavem a fer.

10' antes de l'eixida , ja estavem buscant lloc entre la gent, per a no quedar.nos massa lluny. Una vegada donada la eixida, ja enfilavem el primer carrer empinat... era increible vore a tota la gent pujant ixe carrer... ´

Després a buscar la Urbanització... ufff...maremeua... rampes del 22'5%...casi res. Baixada cap al poble, i altra volta pasada per meta, i carrer amunt per buscar la carretera.

En la carretera, tot son pujades llargues, amb les seves baixades. Fà molta calor. Per sort m'agarra Vicent Burguera, al qual l'havia adelantat per dins del poble sense donar.me conter.

Dic per sort, pq en dos ocasions em va salvar de quedar.me mig afonat, i anava donant.me roda...per a que m'agarrara.

La última baixada cap al poble... va ser terrorifica... entrem al poble, girem cap a l'esquerre... i altra volta la Urbanització... pasem el 13...mig morint.me... però ja queda poc.

Pugem, baixem , i última rampa. Ens queda 1km, i tot de baixada... a muerte... arribem a l'avinguda, vegem a Emili, entrem en el carrer de meta, i vegem a la resta de la gruppeta... ja estem... temps final 1h11'01'' al meu crono...molt bon temps, vegent com era la prova...


Temps dels membres de la Gruppeta


308 Jose Cardo 1h11'17''

659 Raquel Perez 1h17'51''

787 Raul Cerveró 1h20'07''

875 Lara Tarrasó 1h21'42''

1149 Maribel Garcia 1h27'37''

1303 Julian Saez 1h31'16''

1325 Pepa Baldoví 1h32'15''


Menció apart, mereix el nostre company Santi Morera, qui, sense estar entrenant, va arrear un temps, alucinant.

105 Santi Morera 1h04'49''


El míster vos dona, la enhorabona a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada