diumenge, 27 de setembre del 2009

Oliva, gran final de temporada triatlètic.



Fins a Oliva, la Gruppeta es va acostar, tant esportiva com animadorament. Competien Sato, Toni , Nuria, Angels, Lara i Raquel. I com a supporters, Maybel, Emili, Maria, Raulin, Amparo, i les futuribles, Cris i Marta.


Començaven els xics, mentre que les xiques esparaven, algunes d'elles en cara de "cagaetes"... La mar estava una miqueta picada, així que era qüestió de saber orientar.se.


Quan ixiren tots, ens enfilem cap a l'arribada de l'aigua. Vegem ixir als nostres, entre ells un magnífic parcial de Toni en l'aigua, Sato algo més retrasaet, no feia massa bona cara. Després elles, Àngels es marcava la millor natació de la temporada, Lara la seguia de ben a prop. Raquel i Nuria, feien acte de presència uns minuts després... a tots els esperava , la Puja de Ràfol, i la de Nova`Pego.


A la tornada de la bici, Sato i Toni eixien junts a correr, ja en millor cara, i en ganes de joc. En quant a les xiques, Nuria eixia la primera de les nostres, enfilant el carrer en búsqueda de les que portava per davant. Raquel també remuntava moltes posicions, i pasava per davant de nosaltres. Àngels seguia al seu ritme i Lara, abaixava amb algo de flato.


A la fi, magnífica remuntada de Núria, que aconseguia ficar.se en la segona posició. Sato era el primer dels xics-gruppeta en entrar, amb un bon parcial a peu. Toni entrava molt content, per no notar les molesties que ha tengut durant la temporada.


Raquel seguia amb una molt bona marxa remuntant i entrant en el seté lloc. Angels arribava contenta, al lloc 10, i fent la 1ª sub23. I Lari, tornava a la competició triatlètica amb la posició 12, d'aquest exigent triatló, enhorabona per a tots.




Per a acabar , ferem el tradicional dinar d'Oliva, on tots van fer podi.

1 comentari: