dilluns, 2 de novembre del 2009

duatló de XEST, el circuït i els elements...


Quina emoció al vore.mos tots al lloc habitual d'eixida. El meu ritual com sempre, besos per a elles, abrasos per a ells... Tot anava perfecte i tots il.lusionats. el gran Julian, algo nervioset, però normal tratant.se del seu debut.

Arribem al circuït, aparquem sent els més xulos de tots. Davant la entrada, jejeje.

De seguida anem a pels dorsals, i ens donen la samarreta de la prova... molt xula, li promet a Julian que si acaba la prova, li la regale, ja que la seua, anava a dedicar.li.la a la seua senyora... ben fet!!

Anem a per les bicis, i traguem les KUOTA... els de Cullera flipen! sobretot l'amo d'una de veritat... Ens fem fotos de rigor, i entrem cap a boxes. Calfem i ens dirigim cap a l'eixida.

Allí ens desitgem sort, i salut. Avisem a Julian de que la gent ixirà disparada, i ... aixi va ser. Nosaltres (Toni , Julian i jo) ixim amb calma i diguent animalaes. Peguem la primera volta i decidim aplicar un poc més de velocitat. Per davant, Sergio, anava amb un grup cadavanter, i Raul en companyia de tots els cullerots, fent mal. En quant a les xiques, eixien una mica darrere de mosatros. En la primera volta ens pasa Raquel, en companyia de Rosa i algunes xiques més.

Maribel anava de menys a més, estant atenta a tot el que pasava.

En la bici, Toni és el que tira en el nostre tercet... porta un ritme molt bò, i de vegades li tenim que dir que aminore, ja que s'enrrocina massa. No pasem a cap de la Gruppeta , ni ens pasen, així que no tenim referències ciclístiques. Si vegem al pobre d'Alfredo, tirat en la segona recta...

Quan pasem per la graderia, sentim les veus de les nostres supporters, Angels , Lara i Maria.

Baixem de la bici, i ens queden sols 2,5km, Julian va sencer, i sabem que pot acabar en garanties.

Agarrem aigua, i ens fiquem mans en l'obra, a bon ritme anem acabant el duatló. Els últims metres son tots de cel.lebració, i de rises. A la fi, ja tenim a Julian com a finisher.

Vegem després entrar a Raquel, que junt a Rosa, es van equivocar, i van pegar una volta més... Després Maybel, feta tota una duatleta, entrava sobraiiiisssima i amb bones sensacions....Gran prova Maybel.

Per davant, Sergio i Raulin, havien fet la seva feina.


Per a quant les següents proves? .... Raul en té una propet... ara a vore les proves de 2010.

1 comentari:

  1. Bona vesprada Gruppeta,

    Mister eres genial, en unes cuantes linies m'has fet reviure el Duatlo que bo!!!, la veritat o vaig pasar genial, enorabona Julian eres un crack!!
    Gracies José per el teu suport.

    Ei Gruppeta fins demà que començem a fer camí per al proper Duatlo,Triatlo, volta peu.. algo farem no??

    Au
    Meybel

    ResponElimina