dilluns, 8 de febrer del 2010

MANISES: 100% Gruppeta


No hi ha cosa més gratificant, que vore que la teva feina , servix per a algo, i en el cas de Manises, ahir es va demostrar.

El 100% de la gent del Suheca.com Triatló que va participar ahir, eren de la Gruppeta, així com la participació de Víctor , acompanyant a la gent de Cullera.

Tot açò, vé motivat , per l'ambient que es respira als entrenes.

Allò que per a molts suposava un mal de cap, o una càrrega extra de tensió (la competició), ha pasat a asumir.se de la millor manera possible, i a crear.se un ambient distés i relaxat, de cara a esta , on no falta mai el bon humor, i les animalaes a diestro i siniestro.

Tot açò ho dic especialment per Maybel i Julian, ahir els vaig trobar supercentrats i sense fer cap mena de "paja mental" que es mermara les forces.

En quant a la resta, destacar , la tornada " a los ruedos" del "Tano d'Alzira" Ferranet, qui va marcar uns bons temps i que de segur sé que tot anirà en progresió.

En quant a Raul, doncs q dir... sense dormir, i el tio, sempre amb la sonrisa en la boca i animant cada volta que ens creuavem.

Em dixe per al final a Nuria i a Raquel. Bé, la primera, no va tindre rivals ahir, va fer una prova constant dixant clar des del principi, qui anava a portar el manec de la prova. De fet marcà tots els millors parcials femenins.

En quant a Raquel, grata sorpresa, la d'ahir, ja que està inmersa en altre tipus d'entrenament i tot i això, va fer una gran prova, sabent aguantar bé el tiró d'una de les participants, en bici, i després poder donar tot el que tenia a peu.

Ara, per a la propera... Picassent.

3 comentaris:

  1. Uffff!!!El duatló de ahir va estar massa!!!Feia temps que no disfrutava tant fent esport. La torna als ruedos va ser de lo més positiva i me vaig trovar en generl prou bé. Me va fotre prou portar a un "paràsit" tot el segment de ciclisme, el tio li vaig dir tantes voltes que passara que me va dir: Ye tio no te enfades, despues te invito a almorzar. He estat mirant i el espabilao en cuestión era un sub 23 que va quedar segon a la seua general. En meta me va dir que me debe una, ja vorem si heu cumplix. Correguent molt be, de menys a més, que es com més gustet dona, vore com passes gent i ten passen poquets. En Picassent serà un altra historia, vorem com ix. Ganes de fer-ho be no faltaran i segur que torne a disfrutar d aquest esport. La Grupetta genial, el bon rollo reinant espectacular, va ser un dia dels que son dificils d oblidar i els tifossis un 10 (Marieta, Emili, Paco i la meua Lydi). Gràcies a tots i a continuar amb aquesta línia. Enhorabona a tots els participants de la grupetta que crec que aconseguirem les metes d aquest primer duatló de la temporada i en particular a les xiques, que mentres no es demostre lo contrari son les millors de la comunitat valenciana. Adeuuuu!!!

    ResponElimina
  2. Madremia! Si el gran Ferranet se suma als comentaris açò ja és massa!! Només falta que Raul i Toni s'ensenyen (la mare que els va parir, molts forts en l'esport pero de tecnologia no en pipen una). Jajajaja. Pues si mestre, estigueres genial a Manises. Jose i jo tinguerem la sort de voret un parell de voltes quan ens creuarem a peu i en bici i se te veia molt bé. Enhorabona i ja saps, en Picassent torna a deixar a l'equip masculí en un lloc digne. Jejeje. Vinga ens vegem demà a l'estadi.
    PD: Jose, gracies per les teues paraules. Tractare de continuar sense fer-me cap 'paja mental' en Picassent.

    ResponElimina
  3. xe Julian vols qe el pegue un passo,tecnologicament soc un crac tambe!

    ResponElimina