diumenge, 18 d’abril del 2010

Nadant contra corrent


... Aixina em trobe, i mai millor dit, nadant contra corrent, tant pel temps q em resta per a Elx, com per les sensacions dins l'aigua.
Tampoc puc demanar més, ja que sabent el que he entrenat a l'aigua, puc donar gràcies a parar el crono en 19:02, en un xicotet test de 1000m q m'he fet este diumenge a la piscina. La meva idea era nadar en la mar, però en vista de que l'oratge , aquest any , vol seguir "llaganyós" per molt de temps, lo millor per a motivar.me (o desmotivar.me) era fer un test.
Aquest 19:02, significa moltes coses, significa que encara estic lluny del 17:40 , dels dies previs a l'IM de Niza de l'any passat, i que s'han de rectificar moltes coses de cara a Zarauz , com per exemple i importantissim, una bona base muscular de la part superior. I com no pasar més rato dins la bassa fent metres i series.
Les cames, per la seva banda, les trobe cansades de l'entrene de divendres, però tot i això , content de les sensacions.
En fi, esperem , aquesta setmana aprofitar per a nadar molt, i "trobar.me" dins l'aigua.

5 comentaris:

  1. Mestre trankil crec qe nadant estem tots un poc flotaorets,ja qe enguany l'oratge tampoc es a permes fer unes cuantes exibicions a la mar,en el moment que ixqes de l'aigua,se que en la bike estas be i la pose a lo eneko llanos aniras com la llum i correns....ya te digo ja qe eixa carrera es trau a la carrera a peu crec jo...Ja ho tenim ahiiiiiiiii,jejejejejej

    ResponElimina
  2. Ánim Jose! 19 min en 1000m no está gens malament! Sé que no són els 17 q volies però tampoc has entrenar massa encara a la piscina, qli portes fugint una miqueta de temps...:)

    De totes formes intenta concentrarte pensant en allargar les braçades i espentar fort l'aigua, qmoltes vegades per voler anar ràpid en fem moltes menudes i rápides i gastem més energía q fent-ne la mitat ben fetes.

    I concentrat també en nadar còmode com si formares part de l'aigua. Quan més et relaxes i descanses la postura dins d'ella menys et costara nadar. Jo de vegades imagine qem gite damunt, jaja.

    Sé que estes coses sonen a tonteria però quan més propera trobes l'aigua, millor postura per a nadar tindras y més agust et trobaràs en ella. Cosa qfacilitarà tot lo demés.

    Ánim i a seguir nadant! Estic fent plans ja pa anar a vorevos!!! qja tinc ganes!

    Cuideu-se i no se costipeu.

    ResponElimina
  3. Ojalà Toni, siga tot tan bonico quan isca de l'aigua. La pose a lo Eneko intentarem mantindre.la tot el rato possible, però espere no pasar.me'n per a poder correr en algo de soltura encara que siga uns quants km's, després ja se sap... a patir (que para eso estamos).
    Kris, intentaré ser lo més hidrodinàmic possible, ara sobretot es mantindre un ritmet que estiga bé, i ixir quan antes d'ixos 1.9km nadant. La llàstima, és que ixim en la última eixida, i quan arribe a boxes, no estarà ni el Tato.

    ResponElimina
  4. No home no!! colli jose q pesimista!!

    Qhas mirat els temps o q? Home lo bò ses lo q tu me dius mantenir un ritme però el ritme q dus de moment es bò, no crec qtota la gent nade tan ràpid com tu (encara qtu te sentes tortugueta, jaja).

    No acabaràs el últim, has fet molts triatlons, ja has et ixes distàncies ara, ens ajudes a tots a qsapiguem com hem de nadar i aguantar la presió d qaltres vagen davant o darrere, i a més eres un IRONMAN desde fa no res.

    Tio eres un crack, ara no te fases menut perque no t'isca el km a 17!! Depén de moltes altres coses la nadaeta en la mar i tu ho sas. Ànim i no te preocupes q ja estaré jo parant a la gent q isca de l'aigua pa q se qden darrere de tu!! :)

    Només per curiositat (i a vore si aixi t'acabes de creure q nades bé), vaig a contar el diumenge quans triatletes ixen darrere de tu de l'aigua, ... ja voràs com almenys ixen 15. Així q... i si ixes l'últim de l'aigua, me tire a l'aigua i isc jo después pa qsapiguen qjo sóc la última! jaja.

    Vinga ànim qho fas molt bé. Alli estarem tots pa qtingues forces pa pillar la bici!!

    dew ;)

    ResponElimina