divendres, 23 d’abril del 2010

Previ Pinedo i Elx

Grans compromisos el del cap de setmana, grans tant per l'interés d'alguns participants en la prova, i grans en quant a distància a la prova.

Comencem per Pinedo:
- Àngels, fà el debut de la temporada... l'any passat, prepararem a conciència esta prova ,però les coses no van ixir com pensaven. Un error, infantil, en boxes, va tirar per terra la resta de la prova.
Per a aquest any , no l'hem preparada específicament. Totes les molesties que arrastra Angels, ha fet, que anem un poc al tan-tan (cosa que no m'agrada gens , personalment), però fins que no es senca bé, no es pot planificar com cal. Així, que fora de presions, espere que almenys gaudisca de la prova, i que li servisca per a anar acumulant km's competitius.

- Ferran: debut triatlètic... (qui anava a dir.nos Ferran, allà per l'any 99-2000, q fariem un tri com cal... ahhh???), sé que tindrà molts moments de dubtes, i possiblement d'agobios, però sols espere que aguante bé ixos primers 5' agònics, que sempre té qualsevol ixida d'un tri, i després es fique a la seva marxeta, si aconseguix això... ja ho té fet. El resultat és lo de menos, el que interessa és que acabe, i li agrade l'experiència.

I pasem a Elx....
- Toni: El gran mestre, pense que li pot ixir una prova molt, però que molt encertada. He tengut el plaer, de gaudir d'alguns entrenaments amb ell, i la veritat el trobe ... millor que mai, per a este tipus de prova. Nadant, tots sabem com và, i la facilitat que té per a arrastrar aigua, tot i q a lo millor no està en el millor moment natatori (q ho dubte), q és la natació en aquest tri???
Si ens fiquem a analitzar (en conters redons):
1.9km de natació (a 2' els 100): 38'
90km de bici (a 30km/h) : 3h
20km correr (a 5'30'' el km): 1h 50'
En definitiva de 5h 28' de competició real (faltaria les transicions) , sols 38' son de nat.
Així que , Toni amb l'experiència q té de l'any passat , q ja sap com està l'assunt, farà un gran paper.

- Raquelin: Q dir d'ella, tot i que ella no traga bones conclussions de les seves actuacions, pense que està rendint a un molt bon nivell, l'entrene del DLD i la prova en si, son les millors garanties per a afrontar Elx.

- Víctor: El Cullerenc, al igual q Raquel, té els deures fets de fà temps, i tot i que està algo cansat, més psicològicament, q físicament, podrà viure de rendes , gràcies al treball fet per al DLD.

- I... un servidor. Doncs que dir... molt verd en tot, aquesta prova espere que em servisca com a punt de despegue , per a entrenar a muerte de cara a Zarauz. Així que...

MOLTA SORT A TOTS, i el dilluns.... les valoracions.

2 comentaris:

  1. Xe Jose, estàs fent-te una miqueta ploronet tu també. Que si no estic be, que si estic una miqueta vert..... això el "tio la vara" ho arregla enseguida."Sus vuy a crujir a tooooos" (jajaja).
    He estat mirant i veig que sereu prou penya a Elx, este Ximo no deixa mai de sorprendre. Podria plantejar-se, ara que es rumoreja que Kenneth Gasque no renovarà llicència amb la franquícia Ironman, dur la prova a la península. S'ho imagineu?
    Be, sort a tots/totes el diumenge i que tot vaja tal i com heu previst. Vos seguiré des de la distància.
    Adéu.

    ResponElimina
  2. Uffff, la veritat es que l any 99-2000 ja queda molt lluny, erem com 2 pollets poregosos i tremolosos en mig d una animalà de gent. Açó a canviat i per a bé, ja ens hem fet més majorets i som quasi com els amos del galliner,jajaja. Demà vaig a disfrutar, a passar-ho bé i com sempre a donar el 110% . Estic més comboiat que mai, estic mai millor dit: "Com un xiquet amb neopre nou" jajaj. Prepareu-se per a l espectacle, que de segur no tindre desperdici. Als il.licitans espere que feu una gran prova i recordeu que a la próxima jo vull anar,jaja. Auu!

    ResponElimina