dimarts, 27 d’abril del 2010

Quin "finde"!!!






Bon cap de setmana el que hem passat, de gran triatló.
Dissabte, tant Angels, com Ferran, feien el seu tri a Pinedo. Per a Angels, no li suposava res nou, ja que l'any passat ja va estar en aquesta competició. La veritat , és que si estagués estudiant en altra universitat , aniria de cap al Campionat d'Espanya. Però l'equipasso que té la UV, és increible, tant en homes com en dones.
Doncs, la natació, va ser algo lenta per a Angels, a qui personalment l'esperava un minut abans, a partir d'ahir, la remuntada anava a ser molt dificil, ja que tant Ferrairo, com Huesa i Tello, anaven en el mateix grup, i sense donar sígnes de debilitat. Per altra banda, M.Angels Pérez, perdia un minut respecte a Angels. En la bici, Angels va tindre un bon comportament, al igual que correguens, però , ja estava tot decidit.
En quant a Ferran, no ens dixa de sorpendre. Al menys a mi, i después de retindre en la memoria una prova de 1000m de natació, que ens feren allà per l'any 2000, vore'l participar en un triatló, va ser molt emotiu. En quant a la prova, pense que anà molt intel.ligentment realitzant.la, i va ser molt cuidadós en cada cosa que feia. Al final, acabà donant un recital de ciclisme i de carrera a peu. Enhorabona Ferran , i per molts més.

.... I... pasem a Elx. Després de la matinal en Pinedo, eixim des de Sueca, Raul, Raquel, Toni, Maria i jo, cap a hora de dinar, tant a hora de dinar, que pararem en els Xinos del costat de Consum, a dinar.
Després del àgape, eixida cap a Arenales. En el cotxe, sesió Remember, amb bailables, dj's i cantaetes, Toni i jo, fent.nos.ho xas! i la Rosado, dormint.
Una vegada , arribats a Arenales, primers cagues , al vore les pujaetes i baixaetes de les urbanitzacions... era un canguelo, semblant al que tens, quan vas en el bus cap a Mazarron, en el tri de Fuente Álamo.
Arribem, i la primera en la frente, algo feia presagiar a Toni, q el mon triatlètic estava contra ell, no trobaven la seva bossa de dorsals....
Ens esperem fins q arriba la gent de la organització, li donen el sobre... i ... no tenia dorsal de bici, així q li'l tingueren q fer a mà.
Deixem bicis en boxes, i anem a sopar amb la gent de Cullera i també amb Boro i Ana, i amb Lara i Santi.
Quan acabem, alguns decidixen anar a dormir, però el tridente Rosado,Pedrós, Cardo, preferix pegar una volteta per l'Altet.
Matí de la prova...
Mentre la gent de Cullera, és més matinera en anar cap a boxes, Santi, Toni i jo, preferim esperar.nos, per a llevar.nos tensions, i allargar un poc més el temps de l'esmorçar.
Arribem a Arenales, i els boxes, estaven a parir, molt a parir, i molt juntets. Prepare totes les coses, i eixim de boxes, per a ficar.nos, vaselina, crema solar...
Ens arrimem cap a l'eixida, les xiques son les primeres en ixir, dp en la segon ixida Santi, en la tercera Boro i Nacho, i en la quarta, Valentí, Toni, Víctor, i jo.
Sincerament, estava prou cagaet, abans d'ixir vaig buscar a Víctor, i junts ens mirarem, en plan... maremeua, q fem aci, jejeje. Ens dessitgem sort, i casi sense donar.nos conter, donen l'eixida.
Em calme, i intente agarrar ritme, soc conscient de les limitacions natatories que tinc, i em fixe molt en cada remada que arree. Vaig pasant boies, i sobretot orientant.me com mai ho havia fet.
Isc de l'aigua, en 38'17'' a peu d'arena. Bon temps, em dic, i més vegent que no anava del final en la natació.
Arribe a la bici, i m'anima tota la cleck!, Isc, ja menjant.me una barreta. Els primers 20km's, em reserve molt, igual massa... però com pel 30 i pico estava el port, tenia pensat a partir del port ficar.me en serio.
Em pasen una barbaritat de ciclistes... arribem al port...i ... Açò era el port??? Q desil.lusió... total , que em fique mans en l'obra, i comence a trobar.me superbé. Molt bona cadència i bon "desarrollo" , ara soc jo qui comence a pasar a gent.
Vaig casi tot el camí pasant a un company de Cullera, a Toni... però en el km 65, el pase per última volta i el veig algo cansaet.
Jo seguisc al meu ritme, q també havia aminorat molt... arribe supercansat de la bici a boxes, i en ganes de ficar.me a correr. En el peu a terra, veig a la gent de Sueca, i es pregunte si tot va bé en els meus companys i em diuen que si... m'alegre.
Entre al wc dels boxes... q gran pixarrà, jajajaja!!! Arribe al meu lloc, i Elena, comença a fer.me fotos, jejeje, estic superbé, i tinc ganetes de correr... i allà vaig.
De primer escales... després rampeta... baixa de "vértigo", fins al passeig... baixada cap al bosc, corregudeta per l'arena, i tornada al passeig.... molt entretengut... però molt dur!!
Les sensacions corrent, molt bones, les millors, en triatlons de llarga.
Durant la carrera a peu, em creue amb Víctor, que va en companyia de Toni el de Cullera, amb Boro, Santi, i amb Toni. A Valentí i a Raquel , no els veig.
Arribe a meta, amb un temps prou decent, per a lo que hagués pogut ser.

Resumint, un triatló al que tornaré fijo, i segur... millor preparat.

9 comentaris:

  1. Hola Hola,
    Maremeua!!!! uf uf....
    Enhorabona perquè sols de pensar-ho estic cansada, per el que he vist i has contat aixo deu ser pesadissim, sou uns cracks, que dir-vos anim que encara queda molt per fer i com no José espere al proper any estar ahí animant.
    Meybel

    ResponElimina
  2. BBBBRRRRRRRFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    GGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRFFFFFF

    Quina enveja.... cabronassssoooosssssss, i jo canviant bolquers.

    Enhorabona mestre.

    Per cert, fas l'IRONCAT enguany?

    ResponElimina
  3. Enhorabona als finishers d Elx, té molt de mérit acavar un triatló amb eixes distàncies.
    Volia aprofitar aquest bloq per a poder descriure el que ha sigut per a mi fer un triatló, com molt bé saveu molts de vosaltres "el meu primer triatló". Fa un any ni loco jo pensaria on estaria a dia de hui clavat, jo pensava aixó del lado oscuro (mare meua, que xafats està eixa gent, este Jose està com una cabra, pensant en ironman, uffff) i mira per on com diguem els Jovenes Cadetes, ja estic enguany al lado oscuro,jejej. Jo que estava només loco en fer bici, bici i més bici. Aixó mateix, tanta bici me va crear molts mals de caps, moltes menjades de tarro. Preparar tot un any la Quebrantahuesos del 2009, aplegar allí i vore com el genoll te diu prou i tens que retirar-te, van ser uns moments de frustració que no vull recordar, aixo me va fer pensar, pensar i pensar, tal vegada massa, pero era el moment de fer algo nou que no només es centrara en un esport, sino en algo que no aplegara a ser monòton. I aplega el triatló. Espentat en tot moment per Jose vaig decidir apuntar-me al club i uffff, ojalaà abans heu haguera fet. Voldria donar les gràcies a tota la GRUPETTA, perque de veres dona gust entrenar amb gent com vosaltres, sempre heu passem "bomba" i les rises i el bon rotllo es el denominador comú de tot el que fem. Pero volia dedicar especialment el meu PRIMER TRIATLÓ, que de segur mai se m oblidarà, al meu PARE TRIATLÈTIC(el gran Jose que sempre ha estat AHI i ha confiat plenament en les meues possibilitats d aconseguir-ho) i com no al meu BOMBONET (Lydi, que sempre ha estat animant-me i donant-me forçes per seguir endavant. Com sempre he dit: darrere de un bon esportiste, sempre hi ha una millor dona. Gràcies Lydi). Açó es el primer triatló, espere fer moltissims més,i com no, gaudir de la companyia de tots vosaltres!!!

    ResponElimina
  4. Homeee, dues cròniques al preu d'una. Enhorabona a tots els "finishers" d'aquest cap de setmana.

    Tú veus José com estaves millor del que et pensaves. I açò només és l'entremés de Zarautz, un entrenament "un poc duret". Allí faràs vore el teu vertader potencial.

    I tú veus Ferràn com això de la mar no és res. L'any que ve ja estàs en la "secta" de la llarga distància, segur.

    ResponElimina
  5. Veus Jose!!! No has eixit de l'aigua l'últim com jo te vaig dir!!

    Sabia q t'anava a eixir bé i que fores massa crític. No sé com eixí la mar però el temps està molt bé!!! Cabut!! M'alegre per tu i per la resta. Ara a seguir en ganes!

    Encara tindrá raó Esteve quan diu que aquest any "Estem ploronets" jajaj.... i jo la primera.

    Esta semana he començat a fer bici i a nadar, correr encara no hem deixen, seguiré fent bici en pla i t'aniré informant, però de moment soles les travesses este estiu, per previndre més que altra cosa.

    Enhorabona Ferran!! Has aconseguit realitzar una il·lusió qtinc pendent jo també. Disfruta de l'alegria i endavant!!

    José et vore per la piscina? o tindré q anar a estirar-te de l'orelleta? :)

    Salut!!

    ResponElimina
  6. Beee,jo primer que res felicitar a Ferran pel seu bon debut a pinedo i despres dir que fer triatlons en aquest companys no en sembla ni dur ni en fa por ,es mes tot una risa i un bon rollo,qui diria que mija hora abans del tri estavem ballant remember fora del cotxe maletero obert i les bicis per montar???!!!!!jejejejej,en quant al tri,pues ma eixit prou be encara que nadant no en trobe fi ara i correns que estic millor en eixe tipus de circuit tampoc pots demostrar molt ja que trenca molt el ritme i es molt dur jo soc mes de anar planet!jejeje,en fi el dia abans sopant ja vg dir que faria unes 5hr i mija o per ahi ia aixi va ser,5hr30min justets,de cara a zarautz millorarem.Per cert Fica que estic descalificat de elx,vg adelantar a un cotxe en lia continua i en tragueren groga,despres es veu qe era roja no se...en fi ag acabar com deu mana,jejeje soc FINISHER!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Ostic Ferranet, q casi em fas plorar, la veritat és que tot el que et proposes ho faras, la vida és aixina,i el que conta és la il.lusió que li fiques i com no, una miqueta de força de voluntat, però d'això els qui ens dediquem a áçò de forma no profesional, en tenim de sobra.
    Enhorabona una vegada més i gràcies per la dedicatòria, per a mi també és molt especial.
    Vicent, al final he dixat de costat el ICat, ja que no vens tu, i que m'ixien massa km's, aixina que faré Zarauz, i dp anirem a Fos i a Canet.
    Maribel, a l'any que vé tu allí... però fent.lo.
    Kris, gracietes pels ànims, que sempre he tingut per al teva part, ara falta voret en acció, que ja tinc ganetes, esperem q la salut millore.... i si,,, estic anant a la piscina.
    Esteve...no es questió de plorar... es que físicament, no estava en plenes condicions per a afrontar Elx, però el coco va funcionar a la perfecció, i va saber regular.
    I Toni... eres un gran "FINISHER"... gran carrera mestre... i grans cançons al cotxe, m'ho pasí genial, i entre els dos ferem q la tensió abans de la prova fora menor... ara a armar.la en Zarauz.

    ResponElimina
  8. si ens espera Zarauz, ahi si que en sentireu.

    De nou Enhorabona a tots els Finishers.

    ResponElimina