dimecres, 14 d’abril del 2010

A setmana i mitja d'Elx


Bé, doncs aixina estem a setmana i mitja del Triatló Arenales de Elx. Un triatló en distància mig IM (1'9-90-21).... i com ens presentem??

Doncs per parcials:

- Natació (un 3 sobre 10): hui ha segut el dia del retorn a la piscina... espere nadar tots els dies fins a Elx, per a poder tindre al menys "tacte" amb l'aigüa.

- Ciclisme (6 sobre 10): estic millor que l'any passat per ara, però encara queda molt a fer.

- Carrera a peu: (7 sobre 10): em trobe molt millor q l'any passat, i... la carrera a peu de Segovia (res a vore en la distància d'Elx) m'ha donat ales i motivació per a afrontar l'infern de la carrera a peu d'Elx.


Tot i les baixes notes obteses en la meua reflexió, tinc moltes ganes de vorem en l'eixida d'aquest triatló, i com sempre.... donar.ho tot!!!

En breus dies, espere poder pujar les notes, per a poder aprovar.

3 comentaris:

  1. Mestre, en Segovia te vaig vore molt bé. En tot moment transmities sensació de seguretat. No vaig apreciar en tu cap signe de debilitat i sí molta concentració. Si tot i això les notes encara són eixes... no vull ni pensar-ho quan estigues a 10 sobre 10. Buffffff. Vinga, molta motivació per a eixe triatló i a fer-ho superbé. Ànims també a Toni Favara que sé que eixes distàncies li poden anar molt bé. A per totes!!

    ResponElimina
  2. Ale, va!!!! Ja va la plorona. Eixe és el típic comentari del que després de la carrera diu "Buf! M'he quedat flipat! No m'esperava que m'isquera tan bé".
    Segur que ixes davant de mi en la natació (encara que per a això no fa falta molt... jejejeje).

    ResponElimina
  3. Jejejee, plorona de veres... encara que ... a mi no m'agrada plorar, lo que és és, i ara mateixa, nadant no estic gens fi, PEROOOO.... tin per segur que en el moment en que em fique el dorsal no tinc que deixar passar a ningú i he d'anar a mort i deixar.me la pell en tot moment, aixina que .... VOREM Q PASA, SI PETE O NO PETE, jejeje...
    Julian, 10 sobre 10 vullc estar propet de Zarauz... això serà masssssssssa!!!

    ResponElimina