dilluns, 30 d’agost del 2010

Tornem... amb les piles ben carregades...

Bé, després del parò vacacional, tornem a l'escritura en aquest blog.

Han segut moltes i molt bones les vivències d'aquestes dos o tres setmanes, i com no de l'estiu.

Per una banda , parlar de les meves xiques:

Llevat de "l'entropesó" de Neus, la veritat es que la resta han estat amb moltes i ganes i molt actives.

Destacar:

- El debut de Cinta , Angeles i Amparo en triatló, les dos primeres en competició oficial, a Borriana i les tres participant al triatló de la dona.
Cinta, pense està cridada a fer.se un nom dins del panorama autonomic i convertir.se en una de les "clàssiques". Angeles s'ha demostrat a ella mateixa del que es capaç de fer. I en quant a Amparo, aquest estiu ha segut la revolució, i esperem que l'hivern amb Raquel , li servisca per a mantindre una regularitat.

- El retorn de Marieta, que ha fet molt bon estiu, participant en nombroses voltes populars, i sobretot fent.ho ella soleta en alguna d'elles. I també tornant a tirar.se a l'aigua... això si que és notición , al igual que al participar al tri de la dona.

- La Gran Nuri, que ha tornat a fer una de les seves actuacions "històriques" a Conca, ens té molt mal acostumats i moltes voltes no li donem la importància que realment té. També ha guanyat en un fum de voltes a peu...

- Maybel, sempre activa, ha fet una gran, gran , gran temporada du/triatlètica. Pense que li ha servit per a donar.se conter de lo que pot fer, i a llevar.se molts "però's" que li quedaven. També ha gaudit en voltes a peu, fent bons temps, sobretot al seu poble...a Sollana.

- Raquel, arriba ja tocaeta després de tottttttttttta la temporada que s'ha arreat, aixina i tot, va voler presentar.se al tri de la dona, fent una molt bona actuació, ara toca l'hora de valorar la temporada que ha fet i de carregar piles per a la propera.

- Marta, la més joveneta, ha estat gaudint l'estiu entre travesies i travesies, seguix entrenant a tope i a peu, ara mateixa està molt bé. Aprofitarà per a fer.ho bé , en els tri's que ens queden i per a preparar com cal la propera temporada.

- Angels, a la "diva" la veig, en gran estat de forma, he tingut oportunitat de fer alguns dels últims entrenes amb ella, i la veig molt sencera, pense que pot gaudir de grans actuacions triatlètiques tant en València com en Oliva, a la distància que més còmoda es troba, a la olímpica.



En quant als nostres xics, els tenim en varies èpoques,

- Toni i Ferran, preparant a conciència l'Extreme.man de menorca. Tot i que ja és les acaballes de la temporada, i Toni, ja li va pesant els km's acumulats durant la temporada, pense que farà un gran final de festa, com bé diu ell, fent una bona actuació!!

Per a Ferran, este serà el seu primer tri llarg, després de vore les grans actuacions fetes durant la temporada, segur, que amb cabet, també brillarà a l'illa menorquina.

- Esteve, després de que les coses durant la temporada no li han anat massa bé, ara pareix que li haja vingut ixa "racha" bona , i va fer un gran "Set Aigües" que ben bé s'ho mereixia.

- Julian, "el papito" aprofita les escapaetes que pot, per a dixar.se vore, Set Aigües , ho podriem considerar d'odisea, mentre que a Corbera, va poder gaudir de veres. Ara , ha de saber convinar les dos disciplines, la esportiva, i la paterna.

- Voro, en les voltes a peu que ha participat, ha sabut comportar.se i mostrar.se molt regular, a l'any que vé, serà segur el de la seva explosió.

- Paco, ja a Niza, segur que quan torna, ho fà a lo grande.

- Victor i Raul, els dos cullerencs, des de que han vingut de Fos, han amainat en intensitat, i ara ja pensen en la propera temporada.

- Sato. tot i trobar.se molt bé a peu, aquest any ha segut de transició, i 2011, segur que trama altra de les seves aparicions!!.

Tot açò ha fet que l'estiu haja estat de lo més entretengut, i que les competicions que ens queden a alguns de nosaltres, les afrontem en garanties.
La temporada va consumint.se i en la ment, ja pensa en la propera temporada.

5 comentaris:

  1. Mestre, com sempre, tens les paraules exactes per a cadascú de nosaltres. Pel que a mi respecta, tractaré, com be dius, de compaginar les dos disciplines: la paterna i l'esportiva. Costarà entrenat amagat, com diu el favarero. Jejeje. Vinga, carregueu tots i totes les piles que l'any 2011 ha de ser, esportivament, encara millor que este. Nous reptes i noves il·lusions ens esperen. El nom del club l'hem de deixar on es mereix i, sobretot, ho hem de fer disfrutant i compartint junts tantes vivències com fins ara.

    ResponElimina
  2. Vinga va, no et faces l'interessant que tenim ganes de saber quin IM vols córrer l'any que ve.

    Has fet una bona temporada, has descansat de Niça 2009... jo crec que per al 2011 ja toca un altre IM, no? jajajaja

    Ja contaràs.

    ResponElimina
  3. Estimat president, tot l'estiu sense saber de tu... ja ves, açò no és relació ni és res. Sols espere que et vaja tot molt bé.
    En quant a l'IM ... doncs si, aquest 2011 toca IM. La meua candidatura era per a Roth, però com a que a la gent li sobra la pasta (quien dijo crisis??)) la majoria de IM's estan a estes altures ja plens.
    Ens queda tornar a Niza, ojo , era la meva segon opció, i a la qual tinc moltes ganes de tornar, així que... misteri desvelat. A vore si quedem pronte tots els interessats en IM , i ens insccrivim.
    Bò xicon... cuidat!!!!

    ResponElimina
  4. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IM NICE 2011 vs Cardet. Com deia Don Wenceslao Requeni: 'La madre de los pajaritos!'.

    ResponElimina
  5. Don Wenceslao Requeni en tenia una altra molt bona que deia:

    - A ver, tu, machaca.

    Salutacions mestre.

    ResponElimina