dilluns, 6 de setembre del 2010

POWER LAP SUECA

Emulant a l'actual guanyador del DLD, Javier Solanas, hem introduït una nova eina d'entrenament, que de segur, va a ser revolucionaria.
Gràcies al nostre company Toni Pedrós, qui ha segut el "proven speed tester" , hem dissenyat un circuït , conegut per a tots, d'uns 27km's per a medir l'estat de forma de cadaú.
La volta és la del DLD, i lo interessant és que a banda de medir el temps que fem en una volta, també medirem les polsacions , i si tinguerem cadenciometre, o potenciometre, la cadència per minut o els Watts emprats en cada volta.

Així que per a aquest any, tindrem power-laps, individuals , on cadaú anirà , farà la volta i ens dirà el temps que ha fet, i tot el que vullga dir.nos més (per exemple... Tª, clima, polsacions, etc...), i si pot ser, una foto amb el temps al contakm.

Així confeccionarem una llista amb els millors temps de cadaú. Per favor, hi ha que ser sincer, i cadaú saber que ha de competir contra ell mateix.

També farem tests conjunts, en plan quedada, per a fer CRI. Per supost, el Drafting, no està permés.

Podeu consultar tot a: powerlapsueca.blogspot.com

2 comentaris:

  1. Que xulo. Tot el que siga diversió i al·licients per a millorar sempre és benvingut. La idea sona molt interesant. Estic desitjant ja que arribe la nova temporada ¿ens queda molt? ¿ens queda molt? ¿ens queda molt?, je, je.

    ResponElimina
  2. Jo amb la BTT també puc fer Power Lap, jejejejejeje...a tope ¡¡¡

    ResponElimina