dimecres, 29 de maig del 2013

La setmana de la Trentena

Seguim acumulant setmanes, en aquesta i després de la caiguda, amb por de que s'infectara la ferida, el volum acumulat a l'aigua ha segut...0...el que ens faltava!!!.

De totes formes hem aprofitat per a baixar un poc el volum i la intensitat, ja que portavem unes setmanes, amb molta tralla!!!

Dimecres, el senyor Antonio Favara, i jo, eixirem lightment amb les bicis, i anarem a esmorzar, a la Barraca d'Aigües Vives...el que vé dient.se un senyor Entrene.

Les coses canviaren, com ve sent normal, de cara el cap de setmana.
Dissabte, a les 8 del matí i des de la piscina, eixirem Vicent el Presi, Toni Favara, i  Ferran "el TAno", per a fer ...la "TRENTENA", Una ruta, q des de la piscina i per la Marjal, arribarem al Mareny de Barraquetes, d'allí a Motilla, i pel passeig marítim fins a El Perelló.
Tornarem enrrere, per a agarrar la rotonda q porta al camí de la Malva, d'ahi fins a la Muntanyeta dels Sants, i a buscar els Canos i el Cordó. Després d'un rato pel costat del riu, entrarem al poble, per a agafar el tunel de l'Assil i d'ahi tornada , pel passeig del Colesterol , fins a la Piscina.
Un total de 30km a les cames, que començarem a 5:30, i que al final conseguirem baixar la mitja fins a 5:13.

Diumenge, tocava fer Travessia d'entrenament entre Perelló i Palmeres, la mar prou picada, i es nadava fatal, però, aixina i tot ens va eixir un entrene aseat.
Vam anar Vicent , Toni i jo. Junt a gent del CN Sueca.

Aquesta propera setmana, tenim la 1ª competició de la temporada, el Valencia LD. Única prova que faré abans de Roth.
De veres que no sé com agarrar.la , ja vorem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada