dilluns, 27 d’abril del 2009

Pinedo...no va poder ser.

Una miqueta trist, escric estes paraules, pense que Àngels, es mereixia anar a Almería, però... no sempre les coses ixen com volem. En un triatló hi han molts aspectes a tindre en conte. Des de la preparació física (lo més important), però també la preparació psiquica (moltes voltes donada per l'experiència), així com una bona estratègia, una bona col.locació en l'eixida, una bona preparació del box, una bona transició (que important es açò...), una bona orientació (en Pinedo, tal i com estava la mar, imprescindible).... i moltes coses més. Tota esta barreja, va fer que la nostra companya no es classifcara per al campinat estatal universitari. Havia de quedar entre les 4 primeres de la Universitat de València, i ella quedà la cinquena. Les seves rivals-companyes, feren un gran triatló, i això també ho hem de dir. Tant Paola, q va ixir primera de l'aigua, com Ana...buff, com M.Angeles, q manera de correr, i com no Marta, que gran carrerón i quina actitud més bona va tindre a Pinedo. A elles, enhorabona, la veritat es que s'ho mereixen.
En quant a Angels, sé que ja ha reflexionat i sap en que ha fallat, i sé segur, que tot açò la va a fer més bona triatleta i més competitiva... ànim. El nivell aconseguit, físicament és alt, encara que pot millorar.se, així que, pronte tindrem més bons resultats.

En quant a l'altra carrera, el nostre company Esteve, ens va alegrar el matí, amb una bona natació, un espectacular tram de bici, i rematant la feina amb la carrera a peu. Si, si , si , molt bon triatló Esteve, enhorabona.

I en quant als d'Elx, sols tinc la referència de Toni, ...paraules d'ell... "se n'han passat tres pobles", la carrera a peu, va ser duriiiisima, però pense que Toni , va saber administrar.se, per fer una gran prova.
Ara falta saber , com els anà a Miguel i a Isra (q va punxar dos voltes).

6 comentaris:

  1. Bon dia,

    Ei José anim en els teus entrenes que tu pots.

    ResponElimina
  2. si que peneta lo de Angels, però anim.

    ResponElimina
  3. Ie gentola, com va la marxa per ahi? Va que ja he perdut 5 kilets i vaig mes lleugeret que este hivern. Jejeje. Anims al mister per a Niça i a la meua Angels tambe per a que es marque nous objectius que de segur els aconseguira per lo constant i bona que es. Un abraç a tots i totes els de la Gruppeta.

    ResponElimina
  4. Mira Pantani, mira...va , q volem ficar la teua foto en companyia de la Gruppeta.
    Ei mestre , vens el 9 de maig,a fer la marxa ciclista a Ayora??? jo encara no estic per a anar, per com hi haurà prou gent, aniré de relax i a enganxar,me a algun grupet.
    També estic pre.inscrit a la marxa 7 picos de Requena...casi res!!!

    ResponElimina
  5. Acabe de vore les webs de les dos marxes. TU ESTAS LOCO O QUE??????????????? Jajajajajaja. Si jo estic pa fer la Volta a la Barraca i a roda!!!!! Jajajajajajjajaja. Si fora d'aci 3 mesos, encara encara. Pero bueno, no descartem cap animalà en les proximes setmanes. Siete picos diu!!!!! Ni tres tampoc, jejejeje.

    ResponElimina
  6. MARICANENA....et penses massa les coses, això no es pensa, ademés, tu has segut el Chiapucci de la Ribera, y quien tubo retubo, jjejejejeje.
    Va... anem a fer de farolillos rojos, home.
    Jo demà, anar i tornar a Barxeta poble.

    ResponElimina