dijous, 1 d’octubre del 2009

CRÒNICA DE SANTA POLA... per Raul Cerveró





El passat dissabte es va celebrar el Duatló-cross de Santa Pola, un dels duatlons més multitudinaris d´ Espanya i el qual m´he estat preparant amb molta il·lusió tot l´estiu. Doncs bé, a les 10: 00 del matí erem 1100 els duatletes que esperavem ansiosos l´eixida, entre ells, un company del nostre club, Xavi Soler (qui anava representant a la selecció valenciana), a més de dos representants del Club triatló Cullera: el meu germà, Juanet i Paco Selfa.

Es dona la eixida i… mare meua! això semblaven falles: coets, serpentina, música, les grades a tope… la veritat, un ambient impresionant.
Al llarg dels primers 5 km em trobe molt be,arrive a boxes en 21:56 a 4¨29 el km i molt bones sensacions, transició i agafe la BTT, per començar em trobe amb la 1ª pujada que ens porta direcció al castell, 1 km prou empinat d´asfalt, i després unes quantes pistes. Poc a poc la cosa va complicant – se, ja que la plutja comença a fer acte de presencia, plou com si anara a acabar – se el mon, inclús pedrega, podreu imaginar: tot un xarco, ulleres empanyades...,i els camins tambe van complicant-se resultant mes tecnics, però content, ja que tarde 1h, havent realitzat el circuit a una mitja de 19 km/h. Baixe de la bici, transició passada per aigua (ja que el caixo on es trovaben les sabates i les sabates incloses estaven amb tres dits d´ aigua) comence a correr i em trobe bastant còmode, els 3 km els realitze en 13:47 a 4¨45 i amb sensacions mol bones, a la fi, arrive a Meta amb 1h 38 ´´i en la posicio 584, i … content, molt content, d´haver acabat aquest duatló malgrat totes les “adversitats “ climatològiques amb les que ens vam trobar, el any que be a intentar millorar-lo.

L´altre company del nostre club, Xavi (selecció, jejeje), acava amb un temps de 1h 28´´, en la posició 271.

I en quant als triatletes de Cullera, destacar un molt bon temps aconseguit per Paco Selfa, qui va acabar amb un temps de 1h 26´´, i el gran Juanet que va recuperant-se poc a poc arrivant a meta en 1 h 46´.

Molt content amb els resultats, res a vore amb un duatló de carretera, per a mi són més divertits i durs els de muntanya. Per últim, donar- li les gràcies al misster per la millora que he tingut i pels seus ànims, moltes gràcies mister!!

1 comentari:

  1. ieeeeeeeee Raulet, necessite un redactor per al Suheca.com i em pense que ja l'he trobat. Eres un crack. Enhorabona mestre i.... ja saps.... ara a pel DLD de Sueca en un parell de collons. Ah, i per lo que veig, el gran Juanet està posant-se ja a tono. Maremeua que por fareu. Ens vegem demà mestre.

    ResponElimina