dimecres, 8 de desembre del 2010

I ara si... LA PORRA MARATONIANA


Doncs si, ha arribat el temps de la veritat. Resten sols 4 dies , per a que afronte la meva primera marató. Rere han quedat tres mesos, d'entrenes i rodatges llargs, que la veritat no se m'han fet gens pesats.
Arribe sencer i optimista , de que el repte de les 3h15' , es pot afrontar, però "... una marató és una marató" , i pot pasar de tot, i més pensant que és la primera i puc pecar de inexperiència en algunes coses.
De totes formes, vullc agraïr a tots els qui heu estat ahi, dia a dia, a través d'aquest blog, o en persona , donant.me ànims i consells... de veres que han segut molt valuosos per a mi.
I bé, "lo prometido es deuda" , i com a tal , ací va el regal per al qui encerte o s'aprope , al meu temps en la marató. És un kit d'emergència de KeepGoing, compost per 3 barretes energètiques, 5 gels, i un pot de Full Energy,amb botellí inclòs.
NORMES DE LA PORRA:
-Podran participar una sola vegada, tots aquells que seguisquen aquest blog.
- No val a participar en el nom d'altra persona, si ixa persona vol participar , que es registre i fique el nom.
- Per a participar, s'haurà de dir: 00h:00':00''
- Guanyarà , aquell qui més s'acoste al temps OFICIÓS, o siga, el que marque el meu xip , quan isca de l'eixida i quan entre en META, NO EL TEMPS OFICIAL.
- En cas de que no haguera temps OFICIÓS (que ho dubte), agarrariem el temps del meu Pulsometre (li faré foto, per a que tots confieu en la meua paraula).
- En cas de que el meu pulsometre es femara... q pot ser , doncs agarrariem el temps Oficial.
- En cas d'empat, per dalt i per baix (empat en el mateix temps no pot haver, si no contarà qui ho ha ficat primer), doncs el kit se l'emportaria el qui no se'n pase, (més que res, per confiar en mi, jejeje). Exemple, si faig 3h15'20'', i un fica 3h 15'19'' , i altre 3h15'21'' , guanyaria el primer.
Doncs bé pense que ja està tot....
Amics... VÀ DE BÒ!!!
Últim dia per a fer la vostra porra: Dissabte , 11 de desembre a les 12 del migdia. Passat este temps, ja no valdrà cap porra...

23 comentaris:

  1. I per a que no diguen, jo estrene la meva aposta:

    - 3h 15' 17''

    ResponElimina
  2. Ale, cardet, que ja ho tens ahí!!! La meua predicció és que pulveritzes eixa marca, jejeje, 3h13'52''

    A jugar!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Vaig a moderar-me una mica, però continue pensant que TU POTS!
    3h 12' 45" a 4'34"/km.

    No tinc experiència en marató, únicament haver acompanyat 30km al mestre Sento a València (te´n recordes Vicent?), però em sembla que 5-6' més lenta la segona mitja, deixant de banda força major, és haver petat, és que hi ha hagut algun error en el ritme. Sembla tan difícil ser disciplinat quan estàs fresc!
    Personalment, vist com estàs, mantindria 4'35" de sortida i sense canvis.
    Siga quin siga el resultat, la meua admiració per davant per embarcar-se en un objectiu així.
    Força mestre!

    ResponElimina
  4. Anem a vore... que estem parlant del mestre més mestre de tots els mestres!!! Jo, de moment, vaig a ser el qui més confie en ell i aventure 3h 11'55". Amunt Cardet!

    ResponElimina
  5. Ostras si m'enrecorde Santi, la que em feres passar! Encara tinc una foto que aparegué al 20minutos del dia següent feta al km. 37 on la meua cara és tot un poema. Eixe any, era el 2007 si no recorde malament, vaig eixir a per les 2h45', al km. 10 i a la vista de l'aire que feia vaig decidir anar-me'n a per les 2h48' i al final vaig acabar amb 2h51'. La sensació de derrota va ser brutal, vaig passar el dia supercabrejat i ara, des del record, ho recorde amb una gran alegria i pensant que en eixe moment no vaig saber valorar el resultat com devia.

    I deixant estar de banda batalletes, anem al que anàvem, que ens en havíem anat de mare. Jo ja vaig dir en el seu dia que 3h 14, sense segons, però si les instruccions del mestre Cardet són hores, minuts i segons vaig a donar-te un 3h14'00". Si tot va be pots estar ahí, però en el marató, si falla alguna peça del puzzle, el resultat pot ser desastrós, espere que tot isca a la perfecció i que claves les 3h14'00" i així, endur-me eixa porra tan suculenta que ofereixes al guanyador.

    Salutacions al mestre Cardo i a tots els seguidors del seu blog.

    ResponElimina
  6. Jo se que Jose anirà a per la marca però com be diu ell mai se sap que pot passar a una maratò, jo estic segur que fasa el temps que fasa superarà totes les millors espectatives que durà...ahí va la meua marca 03h 20' 00'' ¡¡¡

    Ara explique el perque: a partir del 30 o 35 pararà més del compte a avituallar per culpa de la gent o del grup on anirà ja anar a soles tampoc serà el millor per a una marató d'aquestes caracteristiques...

    Vinga Jose, mucha mierda ¡¡¡

    ResponElimina
  7. Jo vaig a confiar plenament en Cardet i arriscaré de moment més que ningú. La marca serà de 3h 09´50", si no falla res que de segur que no fallarà estarà pata pata per ahi. Força Cardet i a per el kit keep going!!!!!

    ResponElimina
  8. Hola José,

    Jo pensé que ho faras genial i escric per a donarte suport i com no molts ANIMS!!!!
    Com no soc una especialista en aquestes coses no participe en la porra per ningun temps sols aposte i espere que disfrutes al maxim.
    ANIMS!!!

    ResponElimina
  9. Sento, què dius, si et duia com un rellotge, seguia les teves instruccions i tractava de tapar-te l´aire tot el que podia. La mitja en 1h23', la 2ª en 1h28', per ahí anava el comantari d´abans. No sé si atribuir tota la diferència a l´aire, en tot cas et fa pensar que sempre és millor pecar de lent al principi. Però com tu dius, la marató és la marató, i de segur que el mestre Cardet sabrà apreciar el que isca de l´aventura.
    Desitge que el premi se l´enduga Ferranet!

    salutacions a tots des de l´Empordà

    ResponElimina
  10. Buff..., està complicadet. M'arrisque, i com confie en que està com un bou, doncs:

    3:13:00

    ResponElimina
  11. No soc masa donat a escriure,(si llegir) per estos llocs,pero despres de llegir tot aço ,vec que l´unica que te sentit comu es Maribel,que no mes a donat anims.No se la gent el concepte que te d´un marato A FER TEMPS,pero per que tinguen una idea es moooooooooolt mes dur tant a nivell fisic com mental,que qualsevol prova de llarga distancia inclos el IM.
    Si a la presio que es fica u mateix li afegim la dels altres,ja anem mal,he vist caure molta gent pel cami amb moltes condicions (jo inclos),
    i per experiencia el ´´cuento de la lechera ´´ no ix quasi mai.M´alegraria molt que acabara en tres hores,pero darrere de la primera mitja va la segona i en 8 km nomes poden pasar moltes coses,aixi pues ixca a gaudir i a donar-ho tot sense calfaments de cap.
    P.D. Als que vaticinen 3 hores 10,els dire que per aixo tens que haver entrat en les mitjes entre 1:25 i 1:30 SENSE CAP PATIMENT.

    ANIM AMIC JOSE,Y FES QUE EN TRAGUE TOT AÇO.ADEU

    ResponElimina
  12. Xe que animala!!!! Enrique tens tota la rao del mon!! jo ja apuntare la porra alla el dissabte!

    ResponElimina
  13. Jo ho tinc molt clar, així que no cal que poseu res més perquè el lot de gels és per a mi. Jejejeje...
    Ahí va la marca que farà Jose (preneu nota): 3h11'39''

    ResponElimina
  14. Jo com no tinc ni idea d'açò vaig a ficar el temps que "em done la gana",jajajaja. 03h:13':33'', l'únic motiu q tinc, és q se que pots fer-ho per baix de 3h 15', com tu t'havies marcat.
    Molts ànims Jose, i q sapies q encara q no podré anar a veure't en persona, m'enrecordaré molt de tu mentre correc la mitja de Salou, jejeje.Molts ànims misster, tants com tots els q tu m'has donat a mi altres vegades i... uns quants més, SORT!!!

    ResponElimina
  15. Be va de bo!! Ahi va....mestre molta sort i espere que disfrutes i fages millor tempsdel que vg a ficarte,si tot ix be que abegades es dificil ho aconseguiras baixar de aquest temps....03:16:34

    ResponElimina
  16. Açò és impresionant. El propi Jose ha encertat la seua marca ¡amb un segon de diferència! Aixó pareix més propi de Rappel, je, je.

    Anava sobrat, però segur que ha frenat per a clavar la marca i no pagar l'aposta, je, je. Enhorabona Jose, una gran marató.

    I enhorabona, de pas, també a Sergi. La seua marca està a l'abast de molt poqueta gent. I a més a més, el 66 de la general. Sense paraules.

    ResponElimina
  17. Esteve té raó!
    Cardet, ací hi ha tongo!
    t´has quedat amb tots!, es nota que no volies soltar la mercaderia! jajajaja

    xapó mestre!

    Xé quin sentit del ritme. Ja tens carnet de maratonià, i amb matrícula.
    I Sato, el metrònom, altre que tal. Quina parella, tu.

    Enhorabona als 2. A disfrutar, recuperar i a per la pròxima.

    ResponElimina
  18. Xiquets i xiquetes, ja estic aci!!!, ha segut una gran experiència, dura, pero ha pagat la pena sofrir.
    Lo de l'aposta, jejeje, m'he quedat flipat, vos jure , que a última hora, ja no tenia referència del temps que portava, ja que m'he quedat retrasat respecte al grup que anava marcant les 3h15', i al pulsometre, em fique els laps.
    Quan he arribat a l'hotel he vist el temps que em marcava el pulsometre, i ara he vist el temps bò, i coincidix.
    Clarament , sòc el guanyador!!!!jejeje, però en aquest cas, la porra era per a que participareu tots els que seguiu aquest blog, i el guanyador ha segut Juanet... ENHORABONA. Quan vullgues pots pasar.te a arreplegar el premi!!
    Demà vos faig la crònica de la marató.
    Gràcies a tots per estar ahi.

    ResponElimina
  19. Molt bé, Jose. Però que molt bé!!!!!!!
    Ja t'ho vaig dir ahir personalment i t'ho torne a dir ara.
    De totes formes (ahir no t'ho vaig dir) però si que fa oloreta a tongo... jejejjeje...

    ResponElimina
  20. Enhorabona, José, quin crack! Això de clavar la marca prevista està només a l'abast d'uns quants genis. Quin coneixement del propi cos, mare meua!!! Si a nosaltres ja ens costa barbaritats clavar el ritme cada 200m a les sèries, a una marató és per a flipar.

    I lo del Sato, això ja és cas apart. Quina exhibició!!

    ResponElimina