dilluns, 7 de febrer del 2011

Cuidant al "cachorro"




Eiiiiiiii, q tal tots??? espere que tot vaja bé, i disculpeu la meua absència durant aquest temps.


Bé, ja estem en plena temporada, i .... ja comencen les primeres proves, sense cap mena de dubte, vore el proper duatló de Picassent , va a ser algo meravellós, per la quantitat i qualitat dels esportistes que portem.


Un dels qui no anirà, almenys a participar, ja que encara està en procés de recuperació, i té les mires ficaes en altre objectiu, serà Julian.


I a ell li vullc dedicar aquesta nova entrada.


Julian ix d'un xicotet sustet, que pareix, vaja dixant enrrere. Ixos peus tan redelicats que té, fà, que a la mínima , retrone tota la seva estructura ósea i muscular.


Doncs bé, això ja ho tenim superat, i ara toca centrar.se en el que toca, i no és altra cosa que ser un "marjalman", o siga, finisher al nostre DLD.


Ací el vegeu com en un mini- fitting, a lo més pur estíl Xavi Llobet, el tenim provant "en secà" la meua cabra".... ja sé que l'ha gastada en "vivo i directo", i les sensacions pareixen ser bones, tot i que , com la majoria dels qui ho gastat aquest tipus de bici, fà falta molts km's , per anar acostumant.se.


Des d'aquest blog, li dessitge bona cosa de sort, i sobretot molts ànims per a que l'entrene que queda, el puga soportar de la millor manera possible.


SEGUR Q SERÀ AIxÍ.

2 comentaris:

  1. Hola Cardet.

    Cuida'm al "cachorro" i no abuses d'ell. Ojito que els últims 20 kms són mortals, eh!

    Adéu.

    ResponElimina
  2. Ànim "cachorro" que poquet a poquet aniràs ficante fort per al DLD. A tope!!!

    ResponElimina