dissabte, 8 d’octubre del 2011

LA MATACAMES (modificada)









Rebentat al silló em disponc a fer la redacció de l'eixida de hui.












Podriem dir que ha segut multitudinaria , i que ha pagat la pena, alçar.se tan pronte.






A l'eixida hem segut 16 persones, i l'ambient ha estat genial. Han vingut Raki, Silvia, Maribel, Nuria, Amparo, Esteve, Paco, Cristian, Ferranet, Voret, Voro, Manu, Julian, Jose Calvo, Joel, i qui vos escriu.












Primera sensació de frescoreta matutina, q en aquests dies de principi d'octubre s'agraixen.






El calfament ha segut cap amunt, pujant el carrer de Borrasca i les escales que donen a la pujà al Volcà. El grup ha anat unit fins que hem entrat al sender q va per la cresta de la Muntanya cullerenca.






El primer en traure espai ha segut Jose Calvo, que s'ha mantés ferm durant tota la cresta. Per darrere un grup nombrós amb Cardo, Esteve, Cristian, Manu, Voret, Voro i Ferran, anaven a l'aguaït.


Cardo, s'ha apartat en un dels moments per a qui volguera passar que ho fera, i ahi ha segut quan Cristian i Manu, han començat a tirar, i han agarrat a Calvo, abans de la última pujada a la Bola.


Després tocava la baixada maldita fins a l'encreuament al Castell. Ahi els dos de davant han seguit amb la seva ventatja. Mentre es reagrupava el segon bloc amb Ferran , Voret, Voro, Calvo, Cardo i Esteve sempre uns metrets per davant. Durant la baixada, Cardo , ha enganxat a Esteve, i han començat a pujar junts cap al Castell. De totes formes , poc han durat junts, pq Esteve, se n'ha anat facilment de qui escriu.


A l'ermita m'he pres un gel, i he pegat un glop d'aigua. A partir d'ahi, baixada pel Calvari, amb la referència d'Esteve per davant. Referència que s'ha perdut baix. D'ahi, sol, per davant de la Raval, de la Urb. Bonavista, del Collao, on he vist a Luis Rosado, i com no , afrontant l'última pujada , la del Far.


De nou a Borrasca, he pogut descansar, amb els màquines de Manu, Cristian i Esteve, que ja feia uns minuts que estaven allí.




Poc a poc, han anat arribant la resta dels companys, apuntant tots, lo dur que s'havia fet. Un grandíssim entrene per a les aspiracions que tenen tots.




Quan hem passen els temps, els publicarem per a tindre.los de referència.




A mi, m'han ixit 1h25'37'', per a aquests 14.500 m, amb un màxim de 188 i una mitja de 162 pols.


El temps de la gent, dels qui m'han passat:

- Cristian Roig: 1h20'05'' (152)

- Esteve Pedrós: 1h20'50''

- Manu Sendra: 1h21'25''

- Jose Cardo: 1h25'37'' (188/162)

- Voro March 1h30'

- Salva Ortiz: 1h31' (165)

- Paco Castells : 1h32'

- Ferran Andrés: 1h32'04'' (184/154)

- Julian Sáez: 1h42'15'' (175/157)


(...estes són les dades, q de moment m'han passat, esperem q seguisquen enviant.me.les, per tindre una bona base de dades.)

1 comentari:

  1. L'eixideta ha estat molt xula i, com sempre, amb molt bon ambient. Genial. Dels entrenes que fan afició.

    ResponElimina