dissabte, 7 de febrer del 2015

TRI-TRIP 4 . TRIATLÓN DE GUADALAJARA



Parlar de Guadalajara . és parlar de la història del triatló a Espanya. De fet , se diu que és el triatló més antic del pais. 
Tot i que ha anat canviant de format, finalment s'ha quedat en triatló en distància mig IM. 

Per a mi , va ser la meua estrena en llarga distància. Va ser a 2004, i sinzerament ho vaig passar ben malament. La cita sol ser cap a final de l'estiu, últim cap de setmana d'agost o primer de setembre. 
Sense tindre massa idea del tema menjar, ni beguda, importantíssim en una prova de llarga distància , me vaig presentar allí. Recorde que aquell any, anava prou gent del Club Triatló Oliva. Del nostre club, anavem Enric Lletí, Santi Morera, i jo. 

Ben matí, anavem a deixar a les Pistes d'atletisme, on estaven ubicats els boxes de la T2, les esportives per a correr. Amb un autobús portaven als participants al lloc de la natació, i on estaven les bicis. 
Recorde que on es nadava abans (ara es nada a Pareja), era un pantà, que cada volta tenia menys aigua. I hi havia uns rails, per a les bagonetes on abans , fa molts anys, s'extreia algún tipus de mineral. 


Al bus, la tensió i la por es feia patent. Sent nit, arribaves a la zona on tenies les bicis, per acabar de preparar.ho tot. 
Solia fer fred a ixes hores de la matinà, i per sort, l'aigua estava més calenteta. 

L'eixida dins de lo que cap, era prou neta, també és de veres, que fa molts anys que el vaig fer, i feia un triangle, per a després poder eixir, i fer un transició, realment duríssima. Vamos que quan arribaves a la bici, havies de parar a recuperar.te. 

La bici, també és dura , amb prou pujades, i amb moltes zones d'aire, que et fan tindre moltes ganes d'amollar la bici i ficar.te a correr. 
L'entrada a les pistes, amb totes les bicis allí ficaetes, molt xula. 

Per últim, la carrera a peu, és molt entretenguda, ixes de les pistes, cap a un parc que hi ha quan baixes una avinguda, la qual te un tram que és peatonal. Li pegues la volta al parc, i altra volta avinguda cap amunt, i entrada a les pistes. Aixina 4 voltes. 

El que recorde és , que hi ha una diferència ben ampla de temperatura. Pots estar a 10-15ºC, a l'hora de l'eixida, per a passar a correr, a uns 40ºC. 
També recorde que els dos voltes que he anat, les ha guanyat el mateix, Alejandro Santamaria, i que les dos voltes, ell entrava en meta, i jo havia acabat de deixar la bici, jjjj. 

Una prova molt recomanable, i que hi ha que fer precís, per la història que te!. 



FITXA DE LA PROVA:

- NOM; Triatlón Ciudad de Guadalajara
- ORGANITZADOR: Club Triatlón Guadalajara
- WEB:  http://www.triatlondeguadalajara.es/guadalajara/index.php
- EDICIONS : 29 (2014)
- DISTÀNCIES : 1.9/90/21
- GUANYADORS MËS IL.LUSTRES: Ana Burgos, Alejandro Santamaría, Francisco Godoy (pare), Eduardo Arenal, Virginia Berasategui, Ana Casares, Hektor Llanos.
- LLOCS ON DORMIR: A Guadalajara conten amb molts hotels per fer nit, però per proximitat, i preu, l'hotel Pax Guadalajara, és el més recomanable. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada