dimecres, 20 de maig del 2009

CANET I ... el debut de Meybel

Si, si, si... MEybel ens ha debutat al triatló d'Algemesí. De veres es que esta xiqueta em sorpren cada dia més. A voluntat no li guanya ningú, i el canvi que ha sofert durant aquest any... buuuuuu!!!! mare meua, ha segut bestial. Ara Maribel , ja es veu competitiva, ja es sent en carrera i ja es troba feta tota una triatleta. Pense que el resultat és completíssim. Val que el triatló era d'entrenament, però segur q pel seu cabet (...i pel nostre) ens pasa el fer debut en competició oficial. Ja portem dos duatlons , un tri (no oficial)... i ens queda donar el bot. Faces el que faces, Maribel, un 10 per a tu.


En quant a Canet, bona part de la Gruppeta va disputar aquest tri. Amb un circuit ciclista algo perillós, però amb bon ambient. Per a mi era el meu debut en competició... qui anava a dir.m'ho a mi fà uns anys, que el debut de la temporada seria en un tri, jo ... q era "de secà", jejejeje.

Fins allí, Isra, Sato, Toni , Esteve, Angels , Raquel i jo. Amb Isra, no he parlat, però pense que li va ixir una gran prova, i això que els entrenes que hem fet , no son per a res per a aquesta distància, acabà a ben poc de Nacho Serrano, tot un referent a nivell del club en estes distàncies.

Per darrere, Toni, algo poregós a l'aigua, segons ell, marcava bons parcials tant en natació com en bici, a peu, no va voler arriscar i no el va fer. Sato, igual en l'aigua hagués pogut nadar més rapid, tampoc he parlat amb ell, amb bici, pense que còmode, se'n va anar quan va voler, i a peu... perfècte. Esteve, ho tirà tot en la bici, que espectacle, després potser li pasara factura a peu, però molt complet en tots els sectors. I en quant a les lobes... grans parcials en bici, per a les dos, molt bons a peu, i nadant, doncs Raquel demostrà que és una lluitadora nata, i Àngels que si s'ho proposa, pot donar molts sustos. Així que ànim a tots.

3 comentaris:

  1. Ei Gruppeta bon dia a tots,

    Gracietes José per les teves paraules, la veritat estic molt animada i amb ganes de superarme dia a dia a mi mateixa. De tot cor gracietes a tots per la vostra amistat.

    Bessets
    Meybel

    ResponElimina
  2. i com no avui ens vegem a les 20:15 h. Parle

    ei i un 10 també per a tota la gruppeta en Canet i ara a per Cullera.

    ResponElimina
  3. Buaaaaaa.... la Gruppeta en Cullera... va a ixir-se'n SEGUR!!!!!

    ResponElimina