dimarts, 26 de maig del 2009

Setmana del 25 al 31 de maig

Bé, després del inténs cap de setmana, en el que he ixit sà i viu, jejejeje, i amb la moral molt reforçada, comencem esta setmana, en la que es complirà un meset per a Niça. Aquesta setmana va a ser algo més light que l'anterior, esperant a la propera, que serà prou més canyera. Aixina i tot, m'agradaria ficar algun rodatge llarg de carrera a peu, per al diumenge.
Dilluns 25 de maig: NAT: 2000m continuos, a ritme mig, bones sensacions en quant a flotabilitat.
Dimarts 26 de maig: 73,3kg MATI:NAT: 200s+ 5*200forts (darrere la subvi)/1'30''+100s // VESPRADA; 40' carrera continua, suau, amb Esteve, Angels, Lara, Meybel, i Julianet.
Dimecres 27 de maig: 2h bici, suau, volta a la Ribera amb la subvi.
Dijous 28 de maig: NAT; Poques ganes, de veres, però encara vam complir. 3*400 a bon ritme, més el calfament.
Divendres 29 de maig: 2h de bici, amb pujada Faro Cullera, Cap Blanc (junt al Poll), Bola (junt al Poll), redona Santa Marta, Bola i Sueca + 2h de carrera a peu (bones sensacions i bon ritme)
Dissabte i Diumenge... DESCANS PER TRI DE CULLERA.

4 comentaris:

  1. Bon dia,

    Que tal gruppeta? ahir eixirem amb bici que guay!! una volteta molt be anarem a cullera per la mar pujarem al faro i a veure el circuit, ja que Esteve volia veure'l, molt be jo molt bones sensacions.
    Bo aquesta vesprada com sempre no? 20:15 en la rotonda. Ja queda menys per a Cullera.

    Bessets
    Meybel

    ResponElimina
  2. Ie cracks!!!!! Corrobore el que ha dit Meybel. Va ser una eixideta molt guay. Per cert, hui no podré anar a correr que estic deprimit perque eixe Barça no perd mai. Jajajajaja. Que va, es que tinc una miqueta de faena. Ho deixe per al proxim dimarts sense falta. Que vaja bé i el dissabte anire en una pancarta i en pon pons (es diu aixina?) a animar als herois de Cullera.

    Bessets
    Julián

    ResponElimina
  3. Ie Sastre's.... q vareu fer pels ponts de Cullera??? jejejjeje. Jo tampoc aniré hui a correr, ja que tinc Asemblea en la Federació, i a les 21h. presentació del tri de Cullera. Una llàstima ja que crec que Neus estarà per aci.
    M'alegre que s'ho pasareu bé.Au
    PD: Per cert Meybel, no veig res al CD. Em diu que està en blanc.

    ResponElimina
  4. Jose no et preocupes demà et torne a gravar. Parlem

    ResponElimina