diumenge, 7 de març del 2010

JA SOM AQUÍ


Doncs si, ja hem arribat, d'aquesta concentració competitiva a la terra dels palmerals. La experiencia ha segut superpositiva, i el ambient regnant durant tot el cap de setmana, ha fet que els nostres duatletes afrontaren la prova, d'una manera més distesa i sense massa mals de cap.
Dissabte, l'hotel Ibis, ens donava la benvinguda, i servia de quartel per a la Gruppeta. Molt ben situat, a 5' a peu de meta i boxes. Poc a poc, anaren arribant tots, i dinarem junts al voltant de l'hotel. Per la vesprada, alguns anaren a vore el tram ciclista, i altres ens quedarem fent una siesteta. Després, arreplegada de dorsals, alguna que altra compra, i sopar energètic a un italià.
Ratet de xarrera a l'hotel i després tots a descansar per a afrontar en garanties la prova.
Diumenge, sona el meu despertador a les 8:20, si no passa res, els participants ja estaran amb tot preparat i apunt d'ixir cap a boxes. Víctor i Elena, ja estaran allí, ja que van de jutges i d'informàtica.
Em dutxe i baixe al hall, allí veig a Raul, amb mala cara, ja que a banda del dolor de panxa, s'ha dixat l'equipació i ha de correr en una del germà, a Raquel, amb millor cara, i a Julianet, també amb bona cara. Tot i que plou un poc, pareix que no vaja a agarrar.se.
Jo entre a desdejunar amb les meves acompanyants, Lidi, Eva i Nadia. Ens ho fem ben xarraet i ben menjaet, i enfilem cap a l'eixida.
Quan arribem ja han ixit i els esperem a la segon volta.
Comencen a pasar, i el primer de la gruppeta, és Ferran, que se'l veu molt sencer, i amb bon ritme, i pegat a ixe grup el gran Emili.
Després Raul, amb no massa bones sensacions, va darrere de Juanet.
Julian, pasa al seu ritme, i pareix q ho porte bé, ja que com ell diu, pareix Indurain, no saps si va bé o va mal.
En quant a les xiques, q han ixit 3' després dels xics. Raquel, va en un grup amb dos més , una de elles Roser del triesport. Li xille q aguante a ixe grup.
I la gran MaribELX, tota desbocà va al seu ritme i pareix q ho porte perfecte.
Arriben a la transició i comencen a ixir en la bici. Per sort, no li fem cas a Protecció Civil, i preguntem a un jutge pel recorregut ciclista... si no , ens quedem sense vore les bicis.
En quant a la bici, tots seguixen mantenint les posicions, lo únic a destacar és, la el.liminació injusta de Emili, per culpa del dorsal q se li va caure, la caiguda de Raquel, que tot i això va fer una increïble tercera volta , i la remuntada magistral del gran Juli "Pantani"... mestre, quin remember the pedal q arreares.
A la T2, Ferran, afrontava amb molt bones sensacions el últim parcial, arribant a meta, en 20' justets el últims 5km's, i amb cara de satisfacció... OLE, OLE i OLE.
Raul, venia desfondat, i ja feia prou acabant la prova.
Raquelin, pegava una gran remuntà, que acabava redonint.la en la carrera a peu, a escas 1' de la 5ª classificada.
Julian, arribava a meta supereufòric, amb les sensacions d'haver fet, un gran duatló.
I la Maybel, tot i pasar.ho mal a la última volta en bici, feia l'ultim parcial donant tota una llicò de pund'honor i de coratge. FELICITATS.
Menció a banda per al gran Juanet, que li he vist una de les millors competicions de la seva trajectòria, per al disfrute del seu entrenador , i com no de la seua dona, i dels qui estavem xillant.li en tot moment.
La veritat és q m'ho he passat genial, amb molta enveja (sana) de no poder estar alli dins de tot el mehollo de la competició.... en fi, primer la salut.
ENHORABONA A TOTS

6 comentaris:

  1. Com ja he dit en el vicisibicis, enhorabona a tots. Estic molt content de veure els resultats de la grupetta, que uns menys i altres més, es poden qualificar de positius, sobre tot els dels tres debutants. Jo també tinc certa enveja sana de no haber pogut anar, però bé, no es pot estar a tots els llocs.

    ResponElimina
  2. Hola a tots,
    Que dir, no tinc paraules de com agrair i donar les gracies a tots per el vostre recolsament i anim, i com no gracies José per estar ahi en tot moment. La veritat quant m'acostava a la meta, pensava, que fare quant arrive, riurem,plorar .... estava emocionada i pensant ho he aconseguit(però hi havia algo dins de mi que deia ho podies haver fet millor,peró no no podia més , la veritat!!!)
    Besets i GRACIETES A TOTS.

    ResponElimina
  3. Ei, moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Vos conte una anècdota. Este matí he obert el correu i tenia un e-mail de Jose que posava: Entrene de hui.
    Jo he pensat: no pot ser, la mare que l'ha...
    Quan l'he obert posava que ens haviem guanyat un dia de descans. Jajaja. Gràcies una vegada més a tots i a totes. Sou els/les millors i ahir, quan anava tocaet, me recordava de tots vosaltres.

    ResponElimina
  4. eixe Julianet ahí!! jejeje. La veritat es que jo ahir et vaig trobar de categoria, la veritat, pots estar molt orgullós xq has millorat molt i has aconseguit allò que volies,ENHORABONA, m´alegre molt per tu crack!!!

    ResponElimina
  5. I de Maribel, ja ni te cuento... m´alegre molt per tu també, tu veus... tant de patir i mira! ja està tot fet, ara només falta repetir - ho, ENHORABONA MÀQUINA!!!

    ResponElimina
  6. hOLa a tots! I felicitats!!! qj m'han dit q ha eixit molt bé!

    Jose senc que al final no hages pogut competir però en fi q puc dir-te...a cuidar-se!

    Un bes!

    ResponElimina