divendres, 17 d’abril del 2009

CAMÍ A NIÇA 2009

Bé , ja fa temps que no escric per ací. La veritat es que entre les Falles, el DLD, i la Pasqua , he anat prou marejat.

En tot este temps, hem de destacar les grans actuacions del Sato i de Marchetto en el duatló de Llarga distància. Sergio va fer un temps increïble i se'l va vore molt regular durant tota la prova. Tant és així que quedà el primer suecà.

Com no, la selecció tant de Núria en un primer moment, com d'Angels posteriorment, per al Campionat D'Espanya de duatló per Autonomies. On per lo que ens ha contat Angels, s'ho passà genial. La veritat es que va fer un gran paper.

També Toni, Esteve , Raquel i Raul, van participar al campionat autonòmic de duatló que es va celebrar a San Antonio de Benageber. Tots ells van tindre diferents sensacions , però notables actuacions. Esteve va baixar el seu temps respecte l'any passat, i la veritat es que corrent se'l veu molt soltet. Toni, recuperant.se de la lesió, va fer bon paper, sobretot en bici, on està fortissim, Raulet i la seua pèrdua de pes, han fet que millore moltisssssssim en la carrera a peu. I per últim Raquel, va fer un paper magnífic, pujant al podi en el seu grup d'edat.Ara ja es temps d'anar pensant en l'aigua i els tri's. De fet, a la setmana que vé tenim dos grans esdeveniments. Per una part el classificatori del Campionat d'Espanya universitari, a Pinedo, on Angels, intentarà classificar.se , i el triatló de llarga distància d'Elx, on participaran Toni, Enrique, Miguel, i posiblement Sergio. També es celebrarà una prova federada a Pinedo, on sé que Raquel també vol anar.I en quant a mi... doncs , ARA JA EN SERIO, he començat a entrenar per al repte de Niça, el IM m'espera, i de moment no he entrenat gens. Però espere que en ganes i sacrifici, puga arribar en condicions.

Aci aniré ficant el que vaig fent , de cara a la prova.

Diumenge 12 d'abril: 17km amb la gruppeta a ritme de 5:30, sensacions bones, agust i sense resentir.me de res. Igual és algo massa de fons per a tan de temps parat.
Dilluns 13 d'abril: 20' de natació amb neopré. També 2 entrades/eixides de l'aigua.
Dimarts 14 d'abril: 6*500/3' de carrera a peu... l'àcid làctic eixint.me per les orelles.
Dimecres 15 d'abril: altra nadaeta en la mar: 30'
Dijous 16 d'abril, 55' de carrera, amb 25' ritme intens d'Angels, bon ritme per a mi.
Divendres 17 d'abril: Bici amb varis components de la Gruppeta...ufff, ritmes forts i persecucions per l'itinerari Far-Santa Marta de Cullera... ufff. 2h.
Dissabte 18 d'abril: Natació a la mar: 40' nat continua
Diumenge 19 d'abril: Bici :30 km, ritme intens, pel recorregut del DLD, males sensacions com es normal, Angels, Raquel i Esteve tocant.me la corfa. Després es fica a ploure...
Dilluns 20 d'abril: 40' de natació a la mar. Per a vindre d'una boda... bones sensacions.

Això és de moment, a vore si hui anem a correr, esperem q siga més light. Em trobe algo refredat, del dia de la pluja, esperem que no vaja a més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada