dilluns, 11 de gener del 2010

La PRiMERA ESTOCÀ!!!! el Km VERTICAL


Madremiaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Eiiiiiiiii si homeeeeeeeeeeee!!!!! Això és aixina??? , jejeje. Com bé diria el gran amic Julian, així m'he quedat jo este matí fent el km vertical...
Feia dos anys q no anava, i havien canviat el recorregut. El senyor Enrique Lletí em dia que anava a ser més tècnic... la qual cosa m'ha acabat de cagar... entre el fred, les molèsties gastrointestinals, i la noticieta del Poll, m'han entrat unes ganes d'anar a esmorçar a algun bar de Beniopa...
A les 10:30, ha ixit puntual la prova... un fum de corredors , uns 500, enfilavem el barranc de Beniopa amb les vistes fijades en el cim de Monduver, amb l'especte blanquinós després de les últimes nevades. Al senyor Enrique, l'he perdut enseguida, de vista... conscient de que la prova anava a ser durissssssssssima , he ficat un ritme diesel total.
Així i tot, les pujades sols feien q les meves polsacions anaren "in crescendo"
He arribat bé al primer avituallament, al km 5.5. Després allò s'ha ficat a pujar, i després dels segon avituallament en el km 8,5, on he vist al meu amic Ernesto, q la estava fent caminant, el terreny s'ha convertit en pujada muntanyosa, tenint q trepar tot el rato, anant en molt de cuidao , perque les roques estaven glaçades, i tots relliscavem.
Al final, hem arribat al cim, per la part de la cresta del Mondúver... una imatge genial que ha valgut tot l'esforç.
El temps del senyor Enrique, increible, 1h 22' 12'', al lloc 31... bufff, per la meva part, un temps i posició més discreta, 1h 53' 17'' al lloc 264 de 462 finalistes.
En resum , un gran entrene, i com no una grata experiència.
Fins l'altra... km vertical!

1 comentari:

  1. Madremiaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Eiiiiiiiii si homeeeeeeeeeeee!!!!! Això és aixina??? , jejeje. Això és carn de noticia de trisueca. El Poll i Cardet en el km. vertical. Redeeeeuuu. Que collons teniu!!!

    ResponElimina