dijous, 28 d’abril del 2011

De nou: FUENTE ALAMO

Aquest és un dels triatlons més tradicionals que existixen al nostre territori. El "per què?" , doncs una magnífica organització, i un ambient especial, fan que el triatló de Fuente Álamo, siga la festa del mon triatlètic.


Fuente Álamo t'ho dona tot, lloc on dormir, menjars, un grandíssim triatló, festa, poder estar amb els cracks, no sé...és massa.


Sempre dic, que tot triatleta ha de pasar per aquest triatló, i sentir tot el que es viu.


El arribar divendres al Poliesportiu, agarrar possició , sempre prop de la resta de clubs valencians, el vore als primers cracks... ixa primera nit, on se dorm poc, ja siga per lo incòmode de dormir al terra, o pels nervis o rises d'alrrededor.


Ixe desdejuni triatlètic, el dissabte al matí. Les preparacions de bicis, el dinar, la espera, l'anada a la T2, el bus, l'arribada a Mazarrón... tot és especial.

Recorde les meues quatre participacions, i recorde que totes han segut ben diferents, però totes especials.


El primer any, al 2004, en companyia d'un gran i nodrit grup de triatletes del club, els Pérez, Mauro, Fabre, Osca, Jesus el Cullerote, el Caputo.... maremeua!!


Fins l'any passat, amb ixe relleu generacional del club ja en marxa...

Sempre ha segut fantastic estar allí.


Estos dies he estat recopilant els meus resultats en FA, per vore si trobava alguna cosa estadística important

FA 2004: Lloc 356


Temps : 1h32'04''


(18'17'' + 59'38'' + 20'47'')

FA 2005: Lloc 286


Temps : 1h43'29''


(18'36''+1h01'21'' + 23'32'')

FA 2008: Lloc 260


Temps: 1h41'06''


(19'39'' + 57'43'' +23'44'')

FA 2010: Lloc 301


Temps: 1h32'06''


(15'54'' + 50'45'' +21'22'')


...Edició 2011

Aquest post , el vaig començar dijous passat, abans d'anar a FA, però com he tingut feina, doncs, avui dilluns , postFA, l'acabe amb els nous resultats.
Doncs, aquesta edició també ha segut molt especial. Un grup més nodrit que l'any passat, hem estat a terres murcianes. Sols 3 xics, els nouvinguts, Cristian i Voret, i 6 xiques, les repetidores Angels i Raquel, més Cinta, Amparo, Angeles i Maria , que tot i no ser del club, és una més de les nostres. També va estar per allí una futura tri, Sofi!!

Doncs bé, divendres, vam arribar un grup gran de l'expedició suecana, arribarem una miqueta més tard i ja no poguerem nadar, però si agarrar els dorsals, saludar al Gines, i acampar al Poliesportiu,amb la Valentinha per davant!!
Dissabte, si que poguerem nadar, i amb el dia ja més aclarit, carregarem bicis als camions , ens rotularem. A l'hora de dinar,ja es palpava un ambient bestial, i a ixa hora arribava Cinta.
Després d'una minisiesta, ens vestirem per a la batalla, ferem recordatori de tot el que teniem que agarrar i cap a boxes. Agarrarem el bus i cap a Mazarrón...la tensió anava pujant.
Ja a Mazarrón, preparatiu de la transició, i untada d'oli i vaselina per al neopré. Ens desitgem molta, sort i son les xiques les primeres en actuar.
A les 17h, puntuals, ixen les nostres xiques, com q teniem temps, les vegem ixir de l'aigua, amb un primer grup, on van Maria, Cinta i Angels , molt ben posicionades. Després ix Raqueleta, i a Angeles i Amparo no ens queda temps per a vore.les.
Cristian , Voret i jo, ens quedem per la zona de pre eixida, fins que ens criden a la zona d'eixida. Ens abracem, i ... al lio.
Eixida, amb uns 300 tios buscant la boia... punyades, enganxades... de tot... arribant a la primera boia, conseguisc vore a Cristian. La veritat és que no em trobe malament per al poc entrene q porte. L'experiència és un grau, i vaig còmode. Acabe l'aigua en 16' i pico, biennnnnnn, arribe a boxes i veig a Cristian, Voret ja ha eixit. Faig transició ràpida, i pujant a la bici, pase a Cristian. Però al poc de temps, me torna a passar i ... decidisc quedar.me a la marxeta. Vaig fer bé, perque aixina i tot ixe port va ser un calvari... me va passar un fum de gent, però és el que hi ha.
Casi acabant em trobe en un costat a Amparo, allí parada, i dient.me que s'havia agobiat i que no anava a continuar... li quedava ben poc i me va saber mal, que no seguira. A l'altra segur que acaba.
Arribe dalt del port,i sols espere trobar gent per a fer grupet, i aprofitar.me del drafting (que para eso está)...
Abaixa fort, vaig agarrant ritme i a gent, mire enrrere i veig un grup de quatre que venen tirant fort, bec i m'acople a ells, anem fent bé relleus, prou constant tots, agarrant a més gent desperdigada.
Al final es convertix en un grup de 12 persones. Arribem a FA, i transició, isc tranquil, i poc a poc vaig agarrant ritme, isc a l'avinguda principal, i em trobe amb Angeles, que ja porta la goma roja, m'alegre moltiiiiiiiiiisssssssiiiiiiiiiim per ella, aquesta vegada si, va a acabar, estava superhappy.
Vaig a bon ritme, aixina i tot em creue a Cristian que va com un tir, com corre el tio... si no m'afanye m'agarrarà per darrere. També em creue a Voret, que està fent un tri genial.
Acabe bé la carrera a peu , i en post meta em retrobe amb tots. Tots supercontents, perque sobretot les xiques han fet un gran tri. Elles 5enes per equips, amb Angels , Raquel i Cinta entre les 30 primeres.
Per la nit... doncs... haver vingut!! Però vos puc dir, q ferem podium.

Els meus resultats de 2011:
Lloc 414
Temps 1h33'14''
(16'41''+50'37''+21'59'')

3 comentaris:

 1. Mestre, per a no estar content del segment ciclista estic mirant que és el millor temps de les cinc participacions. Desconec si el circuit sempre ha sigut el mateix. De totes maneres estic segur, i m'apostaria un dit, a que aplegues al teu DIA D i HORA H en plena forma i ens oferiras un gran recital com ja va ocórrer a Niça. Ens vegem el dissabte amic!!

  ResponElimina
 2. Molt be José aixo esta de categoria, la veritat que m'agradaria anar algun any amb vosaltres a FA.
  Enhorabona a tots mollllllllttt be.

  ResponElimina
 3. Enhorabona una vegada més!!

  Sobretot a ixes xiques que no baixen de les altures ni ploguent!!

  Felicitats sobretot a Cinta que está avançant moltíssim en poc de temps... hauríeu de vore-la a l'aigua!!

  Jose a seguir així, disfrutant i amb fatiga q diu el teu blog. El meu le tancat perquè em deprimia, així q de moment le substituit per www.reptedaigua.blogspot.com, si t'abellix entrar avant.

  Porte uns 7 dies amb el regenerador de cartílag (l'última opció qem donava el traumatòleg després d'impedir qm'infiltrara, qmenudes ganes me té!). Si millore en 1mes bé, sino inflitrarem. Ja et diré.

  I gràcies per seguir ahí. Ánim a l'equip complet!! qcomença lo bò!

  ResponElimina