dimecres, 8 de gener de 2014

Ganes d'escriure

Hui si, hui tinc ganes d'escriure, sòn les 22:15h de la nit, i necessite desahogar.me, i que millor que ací , en la intimita del ordinador.
Hui ha segut un dia dur, un dia complicat, un dia que et deixa un poc pof, i en el que enviaries moltes coses i molta gent a....
No ha segut per la feina, tampoc pels bancs (quasi sempre són els qui me donen males notícies), tampoc per la meua dona, ni per la família, no...
El gran problema, ha segut com ve sent prou comú en el meu dia a dia, la gestió del club.
Si conte el que ha passat, potser digau...i per a això, tanta història....doncs si, per a mi si.... q he de fer, sòc així.

Aquest any , portem prou de lio amb la llicència i les revisions mèdiques. Per una part la federació, fa dos anys, va "obligar" a passar una revisió mèdica, per tal de traure't la llicència, nosaltres , com a club exemplar i per a afavorir que tots la tingueren decidirem que el club pagara ixa revisió a tots els esportistes del club.
Q passà? Doncs , per una part, la federació, fins al dia de hui, no havia ficat mesures per tal de que ixa obligació de revisió, tinguera efecte.
I per altra banda, la gent del club, com a que no dien res, i podien seguir competint, i com damunt a ells no els havia costat un duro, doncs tampoc la van passar.

Ara , si que és obligat, i com molts (entre ells jo), vam ser molt crítics amb la fede, per no demanar fins ara la revisió, doncs se'ns ha "premiat" en que els qui passarem la revissió en 2012, siga efectiva en 2014.
Que ha passat? Doncs que ara , la gran majoria del club q tenia pagada la revissió, però que no la va passar, vol que ixos diners tinguen validessa ara....

S'imagineu el marrón....i jo al mig, jjjj, doncs aixina està tot. Però...no es penseu que el agobio de hui ve per això...no .
La propera setmana és el DXEquips d'Almenara, primera prova de la Lliga de clubs. Hui , s'acabava el plaç d'inscripció o de prioritat dels equips A de cada club, o siga...els qui puntuen. I nosaltres no teniem ni A....ni Z, perque no teniem gent suficient per a formar equip...encara q fora fictici.

Doncs bé, tot el matí lluitant, amb noves llicències i vegent quina gent tenia passada la revissió.
A la fi, tot i que sone bé, ha costat mooooolt de fer, hem pogut traure dos equips ficticis, a la espera de que els dels equips A reals, passen les revisions i pogam canviar.ho.

Ja dic, he passat molts nervis, pq savia que si no treia els equips este matí, per la vesprada anava a ser impossible (la feina no m'haguera deixat), i pel nombre d'equips ja apuntats, no anaven  a durar molt les places. Així ha segut...esta vesprada sobre les 17;40 s'han esgotat.

En fi, content per tindre els dos equips apuntats, però tremendament cansat del pasotisme de la gent i de tindre que anar darrere , com una mare.
De totes formes, se que la culpa és meua, i prou. Massa ben acostumats a donar.los el menjar en la boca.

Aiiiiiiiiiiii, ja m'he quedat agust.

3 comentaris:

 1. Xe que vagen tots a fer la mà primo!!!!!! Agarrat un lustro sabàtic.... per lo menos. I qui vullga córrer que es meneje que ja tenen tots els ous i el parrús ben pelut. Ale, ja m'he quedat agust jo també. Jejeje

  ResponElimina
 2. Jose, no havia llegit este comentari encara, però tampoc em feia falta llegir- lo per saber tot l' esforç q fas per a q el club tire avant i estiguem o estem...
  Sóc la primera q moltes vegades no valora tot el q deuria les tasques que realitzeu tu i altres companys d club de forma totalment voluntària, però aprofite estes línies per agraïr- te tot el que fas per a q este club funcione i puguem estar sempre a les proves més importants a nivell autonòmic i nacional donant la talla.

  MOLTES GRÀCIES PER TOT CARDET!!!

  P.D.: El q no em sembla bé es q estiguem tant d temps sense fer jn sopar d club cm Deu mana... d' eixos de donar- ho tooot!!! Jejejeje.

  ResponElimina