diumenge, 22 de febrer del 2009

POST-BENIFAIÓ

Bé.... q he de dir.vos, si ja m'heu vist la cara este matí. No podia estar més orgullós de tots els integrants de la gruppeta que han fet el duatló. Llàstima Sergio, però, després del dijous sabiem que el que li ha passat podia ocorrer. De totes formes, se l'ha vist ràpid i còmode en les posicions capdavanteres. En quant a Esteve, doncs pense que ha tingut una actuació brillant, i el temps que ha marcat reflectix a la perfecció com i tant està traballant durant aquest any.

I Raul, doncs de moment seguix amb la seua pèrdua de pes, i la veritat i tal i com li he comentat , aquesta setmana encara se li notava més.

I en quant a les xiques... pos que voleu que vos diga. Sols pel fet de ser el club més nombrós en quant a representació femenina, ja es per a mi un motiu d'orgull, i bé, en quant a resultats, doncs ja ni parlar.

Núria, ha guanyat amb una diferència abrumaora i sense que ninguna més li fera sombra, ja des del inici s'ha destacat i ha aguantat fins el final.

Àngels, buscava la revanxa de Picassent i tant que l'ha trobada, la veritat es que ha fet un primer parcial increïble, més ajustat als temps amb els quals estem entrenant, i després el que ha fet en bici, es realment increïble, ja que s'ha arreat els 20km fent la goma.

Raquel, ha fet molt millor carrera que en Picassent , se la veu més lleugera, i amb una zancada que comença a recordar a la Raquel de l'any passat, ha aguantat a la perfecció en la bici en un grup exigent. En res, estarà a l'altura que es mereix.

I com no.... el gran debut....ssssiiiiiiii el GRAN DEBUT, la Meybel, abans del migdia (hora que tenia ganes ella que arribara) entrava en meta del seu primer duatló, un duatló que esperem no oblide en la vida, la resta de segur no l'oblidarem.

La veritat es que l'he vista tranquila , segura i relaxada, tot allò que era el que li demanava. Un 10 per a ella.

En definitiva un gran dia de duatló.

1 comentari:

  1. Ei grupeta,

    Gracietes a tots per el vostre recolçament estic molt contenta i com no molt orgullosa de pertanyer al Club Triatlo de Sueca.
    Gracietes. Tinc molta il.lusio de superarme dia a dia. Besets

    Maybel

    ResponElimina