dilluns, 16 de febrer del 2009

Reflexions després de Picassent

Bé, ja hem passat la primera competi oficial, on gran nombre de la gruppeta han participat.
Comencem per parts. En quant als xics,han segut Sergio i Raul , els nostres representants. La veritat a Sergio l'hem vist perfecte, no se ell, les sensacions que ha tingut, però ha fet una carrera de menys a més, amb molt bona carrera a peu, i pense que amb una bici molt intel.ligent, aguantant el tipo en grup fort. A Raul, la baixada de pes, se li ha notat, tant amb el físic , com per el ritme que duia, segur que ara quan acabe de baixar el pes q ell creu convinent i comence a entrenar, donarà més d'un sustet.
En quant a les xiques, Núria, ha mantés un pols mà a mà amb Belen Blasco, durant el primer parcial, no sabem bé, que és lo que ha fet per dins de boxes, però ha perdut un fum de temps, que li ha impedit tornar a conectar amb Belen, després en la última transició ha pogut deixar.se a dos companyes, per acabar en segona posició.
En quant a Raquel, va tornant poc a poc, a estar en la seva forma, encara que li queda prou per a estar al seu millor nivell, tal i com hem parlat moltes voltes, per a SAB, pensem que ja estarà al 100%. El seu mà a mà, amb Mar Puche, ha recordat al de la temporada, 2008. Bona carrera per la seua part, també de menys a més. En quant a la bici, perfecta.
Lara, la gran duatleta, jejejeje, és una màquina, no falla mai, ella al seu ritme, que acaba sent demoledor, amb el somriure en la boca, ha anat fent la seua carrera, i la veritat es que no ho ha fet gens mal, ha anat marcant el ritme a Angels en el primer parcial, i després s'ha fet la seua bici, amb plat gran inclòs, jejejeje. Molt bé Lara.
Per últim, Angels, pense que entre els nervis, i algo de presió, no li ha ixit la carrera que ella esperava. En el primer parcial, les cames ni li funcionaven, una vegada s'ha trobat en carrera, que ha segut a partir de la bici, ha començat a anar com tocava . Llàstima la eixida de la cadena, que l'ha fet perdre tots els llocs, que havia remuntat. Ha segut la única que ha fet la transició, tant a la pujada com a la baixada. A la propera millor , segur.
Tant Maribel, Toni i jo, pense que hem gaudit moltissim, encara que ens hem cansat barbaritats, vegent.vos per tots els llocs.
Per a este cap de setmana, Benifaió ens espera, i el debut de Maribel va a ser lo més destacat. També sabem que Sergio va a tirar el resto, i que Angels, vol papar.se a les Uni's, d'una vegada per totes. Així que, Toni i jo , agarrarem bon seient per vore l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada