dilluns, 19 d’octubre del 2009

VOLTA A PEU CULLERA... I ARA SI... FINAL DE TEMPORADA



ARA SI...HEM ACABAT TEMPORADA, jejejeje.... això que pareixia algo llunyà , ja ha passat. Ens quedaven dos xiques per acabar temporada, i ahir ho realitzaren. Per una banda Maybel, que des del moment de calfament ja la cridaven per megafonia i tot... La sollanera, va baixar el seu temps de l'any passat amb uns 6-7' de diferència, una vertadera barbaritat.

Per altra banda la Rosado, que s'enfrontava a la seua carrera més llarga... i l'acabà amb bonissimes sensacions. Sempre acompanyada pel míster, i des del km 5 pel gran Toni el Favarero, fent la feina bruta , d'augmentar el ritme que portaven des del principi, sense desgastar a Maria. També es va unir el Poll amb la bici, des de la pujada del Collao, i sempre donant.li bons consells.


Però si hem de destacar a una persona, per la seva prova, i pels resultats, ixa és Raquel. Volia ser profeta en la seua terra, i ho va aconseguir. Sense estar al nivell més alt, va fer una grandíssima carrera. Va aconseguir el tercer lloc de la general.


En quant als xics, doncs a més dels acompanyants Toni i Jose, Esteve es va limitar a acompanyar a Raquel, intentant que no es desmadrara massa. Mentre Raul, acabava a bon ritme i content de la seva carrera.


En tot moment vam tindre el suport, tant de Lara, Angels, Santi, i Julian i Eva.

...................................................................................................................


Per a acabar, la Gruppeta va tindre una gran sorpresa amb el míster, el qual es va emocionar moltissssim, i no va poder casi ni llegir la carteta que li havien escrit.

Tot açò acompanyat d'unes xulisssimes ulleres de sol esportives.


MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


1 comentari:

  1. Bona vesprada Gruppeta,

    Gracies a tu Jose per saber motivar-nos i ensenyar-nos a gaudir entrenant. Gracietes

    Besets

    ResponElimina