dilluns, 1 de febrer del 2010

Comencem la competició

Bueno, estem a no res de començar una nova temporada du-triatlètica. Manises serà el primer poble que visitarem el proper diumenge.
Entre els Gruppetos!!!:´

- Julian Saez i Raul Cerveró: els més duatletes de la Gruppeta. Estos son els vertaders de "secano", ara comença la seva temporada. Julian, a provar com va la temporada duatlética, després de fer la seva primera tastaeta, en Xest. Ha d'intentar agarrar ritme de competició, i sobretot creure's que és un duatleta. Manises li ha de servir, per coneixer gent, qui pot anar en el seus grups, vore a quant pot rodar, en fi... coneixer l'ambient, i sobretot, conerixer.se a ell mateix.
En quant a Raul, ja sap de que và tot açò, ja sap en qui ha d'anar i en qui no, i sap com arriba, i sobretot, com anirà a Manises, amb 2h de son... en fi, es farà el que es podrà. Tots sabem de lo que és capaç de fer.

- Raquel Pérez, aquest any més volcada a les coses llargues, tindrà el seu gran primer test en el duatló d'Elx, encara que lo serio serà a Sueca. Arribarà a Manises, per fer un entrene de qualitat, però amb la càrrega acumulada de la setmana anterior i d'esta.

- Núria Castells. Possiblement la millor duatleta de la CV. Seguix al nivell de l'any passat, i tot fà pensar que ho farà molt bé a Manises. Esperem q no faça cap de les seues dins de boxes, i q controle bé en el circuit ciclista.

- Víctor Fernandez, la nova incorporació del CT Cullera a la Gruppeta, també acudix a Manises de paseo. Acumular km's a una bona intensitat serà l'objectiu. Possiblement acabem (m'incloisc, fent gruppeta, per a fer el du)

- Maribel Garcia, i Angeles Grau.
Maribel, constant com ningú, estrena temporada a Manises, per tal de donar suport a Angeles, a la qual li desitgem molta cosa de sort. Les dos segur q faran un bon paper, i sobretot esperem q s'ho pasen genial.

- Ferran Andrés: La tornada " a los ruedos" va a ser la carta de presentació del Alzirenc. Ferranet està molt bé de forma i Manises ha de servir.li per anar coneguent caracters i amb "quins gallos" ha de lluitar. En aquest duatló pot fer totes les animalaes que vullga per provar diferents actituds de cara a la competició.

En definitiva, MOLTA SORT A TOTS!!!!

1 comentari:

  1. Bona nit Gruppeta,

    Ja estem altra vegada fent du ei que nervioset tinc ja, però be, a lo que anem a disfrutar i a pasar-ho be, Gracies José per els teus anims.

    Bona nit
    Meybel

    ResponElimina