dilluns, 15 de febrer del 2010

... i després de Picassent

Maremeua, de valents es podria qualificar a la gent q van competir a Picassent. Al menys allí no plovia tant com ací a Sueca, i es va poder fer el duatló amb normalitat. Però tot i això, la humetat i els 5ºC q marcava, ja era prou com per a quedar-se al sofanet de casa.

De totes formes allí teniem a tots els nostres, valents en línea d'eixida , i com no, als supporters, vinga la carrera , pels carrers de Picassent, cap a un costat i a altre sense parar d'animar.

En quant als xics, doncs, Ferran , va fer una prova molt seriosa i constant, pel que diu, la bici no li va resultar gens pesada, jo per a mi, sempre havia segut un suplici. Molt bona carrera a peu, q de segur, anirà millorant.la, encara té molt de marge.
Raul, tot i estar trastocat pels canvis horaris de la feina, seguix rendint a bon nivell, encara q , tal i com diu ell, als entrenes es troba millor... tot i q , un ratolinet m'ha contat, q algo tan important com el dinar precompetitiu, el va fer un poc a lo burrobarra.
Paco... doncs molt, molt bé , en el dia del seu debut. També i tal i com li vaig dir, de menys a més, i amb molta seguretat durant tota la prova.
En quant a Julian, el vaig trobar més racing q mai, tot i les inclemències del temps, el vaig vore ixir supermotivat, igual algo massa fort, però q va saber aguantar durant la resta de carrera, acallant aquelles veus de que si el teniem massa sobreprotegit, molt bé mestre.

Punt i apart per a Toni, el favarero, estava rendint a un nivell molt alt, quan una punxada a 3km de boxes, el va fer retirar.se. Magnífica la carrera a peu, demostrant q va recuperant.se de tots els seus problemes a marxes accelerades.

En quant a les xiques, doncs vam contar amb la presència de la taurona de Monjuït, q estava per la nostra terreta, i va dixar clar, lo seriós que està entrenant aquest any. Ha millorat molt la seva carrera a peu, i més que seguirà fent.ho. En la bici , tot i que no ha rodat gaire, ha sabut aguantar, i fer un últim parcial a peu, més que digne portant.la a la 6ª posició.

Raquelín per la seva part, seguix amb el seu entrene enfocat a la llarga distància, tot i això, el ritme q va ficar als primers 5000, va ser alt, i amb la bici, va fer un recital. Si tot seguix igual, la vorem molt bé tant a Sueca, com a Elx.

Així que, donar la enhorabona a tots els participants, i esperar a aquest proper cap de setmana, on dos gruppetos, Nuria i Ferran, acudiran a Onil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada