dilluns, 22 d’abril del 2013

Altra setmaneta al cos...i queden 11

Bé, de nou, altra setmana d'entrenes i de disfrute...de veres, m'agrada entrenar per a algo en concret, pense que si no fora així....directament no entrenaria, i no faria tots els sacrificis q s'han de fer.

D'aquesta setmana destacaria prous entrenes, com per exemple:
- L'eixideta en bici, de dimecres, amb el gran Antonio...q gran company de fatigues, i que fort està amb la bici, xe...dona gust vore'l acoplat.
- La tanda de series del dijous, amb el gran Esteve tirant davant... si no recorde mal, 1 de 2000, 3*1000, i 3 de 400. Sustet per a Antonio.
- La nadada...."per fi" de divendres....aiiiii mare , q curtor de nadaes...
- La supereixida de dissabte, amb la grandíssima companyia de Sàez, Esteve, Toni, i Pedro Serra. Eixida Sueca-Enguera, tocant totes les polsacions, però en definitiva, un gran entrene amb aquests meravellosos companys.
- Per últim, diumenge, l'entrene programat de CRI. Uns quasi 50km, amb la presència de crack's del crono, com Manu Sendra, Boro "el Kazaco" Enguix, Voret Ortiz, Toni Pedrós, Marcos Roselló, Nacho Serrano i Esteve Pedrós. Trobarem a faltar a altres reis del crono...com Oscar "Cancelo", Paco Marquez, o al gran Xatoramix, al qual  no l'hem pogut vore en directe.
Per la meva part, molt content, amb una mitja de 33'7km/h, això si , molt lluny dels monstres q he dit abans, els quals se'n pujaren a mitges de 37-38km/h

En resum seguim sumant km's, el cos tot i ser una setmana prou dura, ha sabut aguantar sense problemes.
Els múltiples entrenes han servit per a tindre referències de a quines polsacions anar sobre la bici, i per tal de corregir les postures dalt d'ella. També ,como no,  vore, l'alimentació i la presa de líquids, gels i barretes, com afecta a l'estòmag.

Tot preparat per a la primera competició "oficial" de l'any... amb ganes per al Triatló Marina d'Or -Orpesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada