dilluns, 11 de maig del 2009

DUATLÓ DE GUADASSUAR O.... per favor ...vaja espectacle!!!



Això va ser, tot un espectacle anar a vore el du de Guadassuar. A banda dels xics, que ho van fer tots genials, de la Gruppeta van participar Raul, qui va fer un mà a mà amb el seu germà, i Sergio... q ... això si que va ser espectacle... es maxaca corrent, en la primera volta de bici, pasà-bosà i continuà, jejejeje, q mestre!!


I en quant a les xiques... BUUUUU,,,, BUUUUUUU,,,, maremeua.... casi em cauen les llàgrimes quan vaig vore pasar en la bici, per a completar a Nuria primera, a Raquel segona i a Angels tercera... maremeua, i com a fin de fiesta... Maribel fent grupet i anant més que sobrada.... xè irrepetible.


Allí el gran Julian, Emili, Toni i un servidor no podiem desbaratar,nos més.


Els resultats ja els sabeu. Tot un podi,.. jejejeje.




...Pel matí , per als ciclistorros la marxa a Ayora... bona, xè, amb un Esteve increible, i Toni fent de mare per a mi, jejeje. Bons plats de gazpacho per acabar.


2 comentaris:

  1. Bon dia Gruppeta,

    Que bo aco si que es disfrutar fent sport, la veritat jo ho vaig passar genial a Guadassua, aunque sempre queda aixo de "hages pogut fer mes..." però molt be, el ambient va ser genial,Gracietes a tots els animadors que seria de un Duatló sense eixa aficio??? Gracietres. i com no enhorabona a les campeones, i clar un OLE per José, Toni i Esteve per isa marxa ¡¡que valens que sou!!
    Parlem
    Bessets

    ResponElimina
  2. Gruppeta,

    Avui a les 20:15 en la rotonda no???

    ResponElimina