dilluns, 28 de setembre del 2009

ROSADO AVISA....

"AQUEST ANY VAIG A PER TOTES"



La recuperada triatleta Maria Rosado, pareix que s'haja acabat d'integrar de nou al món de la competició.


Segons declaracions al nostre company Julian Sáez, Maria afirma que afronta la temporada amb moltes ganes, però això si... s'ha donat conter que la seva fisiologia li permet afrontar les proves de llarga distància amb més garanties que les distàncies sprint.


Pegant un cop d'ull al calendari de triatlons , Rosado, afirma que es veu motivada per a participar en nous reptes i no descarta presentar.se en línea d'eixida del triatló d'Elx.


"... no sé, em mola el rollet este dels acoples i les rodes aerodinàmiques" , afirma Rosado.


Ací , la podem observar en un dels últims entrenaments , on busca la millor posició aerodinàmica, per tal d'agarantir.se un bon parcial ciclista.


Esperem que no es quede en simples afirmacions d'euforisme incontrolat, i pogam gaudir de les seves participacions en proves triatlétiques.

2 comentaris:

  1. oooooooooooooooooooooooooo, madremiaaaaaa!!!!
    La Rosado acoplà em recorda a Contador en el túnel del viento. Que es prepare el seleccionador nacional que a l'any que ve tindrà complicat triar entre Eva Ledesma, Ana Burgos, Inma Pereiro y Maria Rosado.

    ResponElimina
  2. Eiiiiiiiiiiiii mareta meva que por!! je je, com diu Julian que se preparen les triatletes que ahi va Maria, esteu desvordant-se igual que el "Xuquer" Julian la "Mitja",Maria la "Llarga distacia", mareta meva que por que en feu. José hi haura que pegar fort en els entrenes questa temporada eh!!!
    Bo avui ploga o neve ens vegem per a correr. Parlem

    Meybel

    ResponElimina