dimecres, 24 de febrer del 2010

PREVIO BENIFAIÓ 2010


Ja tenim ahi una nova edició del duatló de Benifaió, un duatló que ens ha donat tantes i tantes alegries.
Encara recorde en la edició de 2004, quan Oscar Pascual guanyava amb autoritat, o en 2005, on guanyavem la Copa Interclubs de Duatló, que carrera més emotiva, encara guarde la foto de l'equip integrant d'aquell dia, en la meva clínica. Podria dir la alineació dels qui van participar, com aquells q es saben la del seu equip de futbol que guanya qualsevol trofeu... Matoses, Sendra, Pascual, Burguera, Nadal, Morera, Escrivà, Lletí, Marquez i Cardo.
Ara arriba la edició de 2010, i com no , la "meua gruppeta" torna a salvar els colors al club.
En quant als xics, doncs;
- Ferran Andrés, porta 3 setmanes seguides competint i pareix que tinga corda per a rato, esperem q no tinga cap síntoma de sobreentrenament, i puga rendir al nivell q està demosatrant.... i encara queda Elx.
- Raul Cerveró: El Cullerenc, va amb ganes de guerra, ja que van prous compatriotes en aquesta prova. Esperem q els problemes q arrosega, no l'impedisca lluitar amb la resta.
- Esteve Pedrós: Debuta en 2010, i amb ganes. Sabem del q pot fer, i esperem, q puga dixar.se de banda els problemes físics i puga gaudir de Benifaió.
- Julian Saez: Dispost a tornar a gaudir d'altra prova, de trobar.se més duatleta que mai, segur, que amb aquest circuit gaudirà més que les proves anteriors. Altre dels qui agarrarà notes per a Elx.
- Paco Castells: Després de Picassent , li ha arribat l'hora de demostrar.se on pot estar, i amb quina gent es pot barallar. Li he demanat expresament, que ho done tot, i després farem valoracions.
- Toni Pedrós: El favarero, renquejant del costipat, serà dubte fins a última hora, però de segur, que si arriba, farà alguna de les seves exhibicions.
- Voro March: Gran i esperat debut, el de Voret, amb tan sols 30km's de bicicleta... és la única pega que pot trobar.se. De la resta no cal ni que es sofoque, li desitgem bona cosa de sort.
En quant a les xiques:
- Núria Castells: Disposada a fer altra de les seves actuacions. Aquesta vegada ho tindrà ben dificil, amb la colla de competidores que té alrrededor. Les xiquesTecnibat, amb M.Angeles Pérez, una sub23 de gran qualitat, i que aquest any acabarà de donar el bot, Marta Ferrer, segona a Picassent, i Noelia Tejar, del Komando, seran els principals maldecaps de Núria.
- Raquel Pérez: Inmersa amb la llarga distància, però sense perdre la punteta de velocitat de la curta. Raquel arribarà amb una palisa gran de 4h de bici el dia anterior, i amb les seqüeles d'un fort refredat aquesta setmana, però coneguent.la, s'exprimirà al màxim per a donar.ho tot.
- Maribel Garcia: La gran Maybel, té com a principal objectiu poder anar amb grup amb la bici, i fer.ho lo millor possible, en el lloc on va debutar el passat any.
- Angels Vidal. L'actuació de l'any passat, li va valer el anar al Campionat de Du per autonomies. Aquest any arriba amb menys entrenament a les cames, però amb estes molt carregades. Esperem que almenys, es trobe bé en la prova i totes les conclusions que tinga siguen positives.
- Angeles Grau: Tots estem en ella, i tots sabem que ho pot fer genial. Com diu ella, esperem que acabe bé ixos primers 5000 i la resta... anirà tot sobrerodes.
També cal destacar , la participació d'altre membre de la Gruppeta, Víctor Fernandez, arribarà a Benifaió amb ganes de donar guerra entre els seus companys de club. Vegent com va als entrenes, espere q ho done tot, i tinga una gran participació.
I com no, i tot i que no siga de la Gruppeta, destacar la tornada de Santi Morera... maremeuaaaaa!!!
Per altra banda, 11 seran els Bitxets, q es dixaran vore per Benifaió... això serà massa.
Tingau clar, q pense deixar.me la veu, en cadaú de vosaltres, m'ho aneu a fer passar GENIAL.

3 comentaris:

  1. ooooooooooooooo sense paraules que dir, Gracies José per tots estos grans moments que estem pasant.
    Espere tots tingam sort i com no demostrem lo que som un gran Club. A per totes Suheca.com Triatló
    Meybel

    ResponElimina
  2. Mestre, quantes veritats en tant poc d'espai!! Vinga cracks, anem a demostrar que tot el que ens estem currant els entrenes... val la pena!! A acabar tots Benifaió!! I a aconseguir cadascú el seu objectiu! AMUNT!

    ResponElimina
  3. Be xicons Dirvos que fins diumenge a les 8:30 del mati no sabre si el fare o que,ja que aquesta semana la estic pasant prou mal del costipat que tinc i mal de cap,es mes no he fet res desde dissabte,avorem si el diumenge en trobe millor i fem una rodaeta d exibicionisme,sort a tots!

    ResponElimina