dijous, 11 de febrer del 2010

Previo Picassent

Bueno, bueno, ja tenim altra jornada duatlética aci. Aquesta setmana ens enfrontem al duatló de Picassent.
Aquest duatló, es pot considerar dels més durets de la CV. Dur, per la seva besant ciclística, tot al Polígon i amb varies pujades, q et dixen les cames.... de lo lindo.
És ja un dels clàssics en el calendari autonòmic, i sempre ompli , aquest any, crec q seran uns 250 , els qui es donaran cita. Entre ells molts dels galls de corral, q venen ja a provar.se, com Jordi Jordà, Emilio Aguayo, Oficial, Vicente Martinez, Sumnifredo Barroso, Samuel Gil, i entre elles, les xiques Tecnibat, i com no les nostres xiques.

En quant a la gent de la Gruppeta, aportarà tots els participants del Suheca.com Triatló, a excepció de David "andres" Climent.
De les xiques, doncs Nuria, es tindrà q pegar galtaes en totes les xiques del Tecnibat,q aniran a per ella, (Fatima, Marta Ferrer, Marta Gimeno (nou fijatge), Dolores Peñarrocha), Raquelin, doncs a vore vindre, esta setmana arribarà més descansaeta a Picassent, per lo que "teóricament" s'ha de trobar millor q en Manises. Mentre que Neus "la tiburona de Montserrat" , ixirà a fer la seva carrera sense cap mena de presió (sols la q ella vullga ficar.se que ja serà molta), però segur, q ens dixarà bona imatge.
Dels xics, doncs Ferran, a intentar fer de les seues (esperem q tot es quede en la carrera i per boxes sols faça lo que siga menester), Raul, a seguir agarrant ritme de competició, Julian, a provar.se en solitari.... mestre... ara és l'hora.
En quant a Toni, es retroba amb la competició , i segur, q ens dixarà alguna imatge per a cometar.la durant la setmana.
Per últim Paco, farà el seu debut com a duatleta, en un escenari, on ha d'agarrar.se les coses en calma, per a que se li quede un bon sabor de boca, i vullga repetir quan antes.

Q tinguen mota sort, i en breu... la crònica.

3 comentaris:

  1. Molta sort a tots i a totes, sobretot precaucio si plou i, com diu el mister, a disfrutar. Estarem atents a ixes 3 xiques (llastima la lesió de Rosa a última hora). Espere saber regularme jo asoles i sí... Toni ens deixarà alguna imatge per a la tertulia del ESTUDIO ESTADIO. Espere que no siga l'únic. Jejeje. Com canvia d'afrontar un duatló amb o sense noticia previa al blog de la Gruppeta. Madremia!! Motivació pels nuvols. Ens vegem!!

    ResponElimina
  2. Be mestres comentarvos que no se com podre correr ja que dijous correns pel terme en vg doblar el peu i estic en prou molesties de tobillo tipo esguinse pero fluix!Ja m'el he tratat amb banys d'aigua molt alenta i aigua en gel,espere q per a dissabte les molesties siguen minimes,en bici no he probat pero crec q no en fara mal,es fara lo que es podra!sense forçar!

    ResponElimina
  3. Ai campeons,
    Sort per a tots.

    Besets
    Meybel

    ResponElimina