divendres, 21 de maig del 2010

Previo Cullera 2010


Oooooooooooooooooo, si, si , si, Cullera ja està ací.

... I q ganetes tenia que vinguera......

Altra de les proves més masives de la nostra Gruppeta.

Per una part, en la secció organitzativa, tenim al capdavant al nostre Victor, qui m'imagine que a hores d'ara tindrà unes ganes de que pase este "finde" ... junt a ell, com sempre la nostra Elena, per a el que faça falta... i de Sueca, doncs per allí estarem Paco, Julian, el Poll, i servidora.
I en la part esportiva..... doncs espere i desitge que hi haja emoció, i que els nostres, donen lo millor.
En quant als xics, Toni Pedrós, és al qui vec amb més ganes de fer.ho tot pols. Pense que arriba en un gran, gran, gran moment.... i com diu ell "ha d'arriesgar" i que isca el que siga més convenient.
Després Ferranet, voldrà acabar de consolidar.se en esta disciplina, després del gran debut de Pinedo.
Esteve , com sempre, ixirà de l'aigua disposat a fer.ho tot xas!!! ... i si fa falta més.
Satorrin, també arriba molt bé, l'altre dia a Canet, pense va fer molt bona prova. Deurà estar atent a la natació, i fer un gran parcial , per a que després vaja tot ok.
i.... Voro, debuta en la disciplina... tot i que està algo nervioset (això m'han xivat), estic segur que una vegada agarre el ritme de natació, tot anirà sobre rodes.
En quant a les xiques, per una part, tenim a Nuria, q tot i fer una gran carrera a Canet, bé en ganes de pendre revanxa amb qui siga, i segur, q tindrà ganes de guerres. També deurà estar atenta a la natació.
Altra de les opcions més fermes, és la de Neus. La taurona, espere que isca enxufaiiiiisima a la prova, ja que tal i com està , té bones possibilitats per entrar d'entre les 5 primeres.
Angels, després de vore, que ixint bé de la natació, pot agarrar grup bò de bici, espererà tornar a fer una bona actuació, que la pot portar a ser una de les sorpreses. Esperem q el turmell, i la resta de "alifax" que té, no li siguen un fré.
Raqueleta, arriba algo més descansada, i estant en casa , de segur que voldrà donar més d'un susto... segur que serà la gran tapada.... millor, la presió per a altres.
En quant a Maybel, doncs, és el debut en tri, per a esta temporada, ha de dixar fora, les pors, i els interrogants, i dedicar.se a gaudir la prova, sent aixina, anirà tot perfecte.
I per últim, i no menys important, la nostra junior, Marta, qui ja sap el que ha de fer, i no pasa més que per estar tranquila i gaudir... la resta ixirà per si mateix.
Doncs bé, esperem dilluns, poder contar, tot coses bones. I que Cullera haja segut un èxit en tots els sentits.
A passar.ho bé.

2 comentaris:

  1. Hola Hola,

    Com be diu José siiii tranquileta i a disfrutar, GRACIETES José intentare disfrutar al maxim.

    Meybel

    ResponElimina
  2. Jose gracies pels ànims qem dones al meu blog. Seguisc en ganes de fer triatló i no sas com enveje a Marta!!!

    En fi espere qvos isca a tots super bé, jo també estaré per allí animant. Mos vorem demà allà les 7h.

    ANIM A TOTS/ES I A DEIXAR EL PABELLÓ BEN ALT!!

    MARTA DISFRUTAAAAAAAA!!!

    gràcies de nou Jose, m'influix molt les coses q me diuen, eres un referent important.

    Fins demà!

    ResponElimina