divendres, 11 de juny del 2010

I arriba... ZARAUTZ







No sé que és , però algo és. Porte 11 anys en este Mon del triatló, i no hi ha altra prova que em faça sentir tantes coses, inclús des de varios dies abans.
Ha arribat Zarauz, i es planteja com el més dur, atmosfèricament parlant de tots els anys. He corregut esta prova, amb algun ruixonet, però tal i com van les prediccions meteorològiques, pareix que aquest any , no ens salvem d'un bon marejol , i de bons ruixons, però... todo juega.
En quant a les meves sensacions, la veritat que no em trobe mal, i pense que he fet el que tenia que fer, però això no deixa que en estos moments estiga més que cagat, pensant en els putos temps de tall.
Potser molts direu, "i pa que vas??", " si és una presió afegida??"... doncs si, per a mi és una presió, si no , que els preguntes als qui m'acompanyaren en 2008 , com estava en línea d'eixida...
però es que a més de ser una presió, és una motivació. Sé que vaig justet i al límit d'ixos temps, per això derrotar.los, pot suposar una satisfacció tan, tan , tan gran, q ho justifica tot.
Així que, espere quan vinga, poder contar.vos meravelles (q vos les contaré), però sobretot dir.vos que una vegada més, hem acabat tots aquest dur triatló, el qual , fent algo de recopilació de resultats, és un dels que més percentatge d'arretirats i de desqualificats té.... per què serà??
AGUR!!

3 comentaris:

  1. Molt bona sort!!!!!!!!!! Segur que faràs un gran paper perquè has tingut entrenament de sobra este any tant per al triatló com per al que vindrà deprés per la nit.... jajajjaja

    ResponElimina
  2. Xiquets aixó ja heu teniu ahi!!!!Ara només cal gaudir del ambient i de la prova, me doneu molta enveja sana. De segur que als 3 vos va molt bé i quedeu satisfets amb el resultat aconseguit. Des de terres levantines estarem pensant i fent tb força per a que cada braçada al cantàbric, cada pedaletjada per Aia i cada pas per Zarautz siga menys costós del que de segur serà. MOLTA SORT!!!!

    ResponElimina
  3. Després de vore ja els resultats del triatló només em queda que donar-los l'enhorabona tant a Jose com a Toni, que entraren juntets com a bons germans.
    Espere amb ansia que ens conten les batalletes.

    ResponElimina