dimecres, 16 de juny del 2010

Tècnica Natació

Ací vos dixe un vídeo confeccionat per un dels meus entrenadors preferits, Ciro Tobar, a banda de ser un gran triatleta, entrena entre altres, a Virginia Berasategui.
És un vídeo molt clar, i que cal vore.lo varies voltes, i repasar.lo cada cert temps. És clar, i cal retindre.l en la memòria quan anem a nadar. Espere que el gaudiu tant com jo.


17 comentaris:

  1. JOSE TINC UN VIDEO DE LA FNCV (NATACIO), QSE GASTA PA DONAR NATACIO DE VEGADES A LA UNIVERSITAT DE CASTELLO.

    SON NADADORS BONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA O ALTRES, ES MOLT MES CLARIFICADOR I ESPECIAL PER A ENTENDRE. BONA IMATGE BONS DETALLS I LO Q NECESSITES PA NANOS I PER ADULTS

    TEL PASE A CANVI DE:

    -L'entrene ja de la bici.
    _ Me recordes qte va agradar de mi quan vaig voler conéixerte.
    - M'ajudes a recuperar la garra i entusiasme qtinc dins i no recorde d esta ilusio.
    -ERA UN SOMNI I NOMES ES ARA UNA ILUSIO PARADA, QSE Q SOC CAPAS DE FER, PERO NO ME MUIC PER VIUREU,

    AJUDA'M!! I EL VIDEO TEL REGALE Q SE ON TROBARLO!!!

    PERO TEL REGALE DESP D'ESTIU, EL NECESITE PA LESCOLA D'ESTIU. DEW.

    ResponElimina
  2. José,

    Molt bon video, la veritat ho intentare posar a la practica, però seria interesant o almenys en vindria be si algun dia pogerem quedar la Gruppeta i fer un entrene de NATACIO tècnic, que opines???
    Ja el mirare varies vegades per a intentar millorar nadant
    Bo ja parlem

    Meybel

    ResponElimina
  3. dixeu-me a mi l'entrene técnic, qporte prou anys ensenyant técnica de natació i vos vull mirar per baix de l'aigua.

    promet ajudar!!
    me deixeu?

    graciesssssssssss!!!pero abans de anarmen a castello el 24.

    ResponElimina
  4. La mare que va!!!!!

    Si és que m'han entrat ganes de tirar-me a la piscina i fer una sessioneta guapa i tot.

    Que si la musiqueta, que si el bracet, que si la batuda de cames.....

    En fi, demà aniré a vore si faig 1000 metrets guapos a la salut del mestre.

    Ara en serio, molt bo el vídeo i molt instructiu, sobretot per als del secà.

    Salutacions a tots.

    ResponElimina
  5. jose la carrera la fare en companyia de Nacho q ma dit qvol correr per ahi, en curses avisam de kines faig i kines puc anar a correr poc apoc per a q ell fasa la seua carrera pero poguem dur el mateix cotxe pa anar a correr... poc a poc , progresio.

    LA CADERA!! POC A POC...

    ResponElimina
  6. Jose, el video molt bo, ara falta aplicar - ho... q això si q és xungo!

    ResponElimina
  7. Jose he parlat en Scott que ma dit que lo de tirarmos en paraca que qua vuigam ja que ho te tot alli en javea que li toquem quant antes,per cert el equipo de busejar ma dit que ell te alli molts equipos,de xics i de xiques i el preu ma dit que no ens cobrara mes que si vol vindre algu mes no pasa res,ja xarrem,per cert busejar es alli en el Cap De La Nau.

    ResponElimina
  8. De lujo Toni. La llastima es que nomes sigam Jose, tu i jo de moment. Si algú més s'animara estaria guai. Un comboyet bo seria! Per cert Toni, recorda aquelles camises i les gorres!! I damunt de gorra. Eixe Scott es un crack. Porta-li una a ell tambe.

    ResponElimina
  9. Q cabró l'Scott ja fà un fum que no sabia res d'ell, però la veritat sempre que l'hem necessitat ha estat ahi.
    Q guai, per fi, el meu somni tirar.me en paraca, està més a prop. Ja ho xarrem i ... hi haurà q anar preparant també la nit, no? bufff, bufffff....

    ResponElimina
  10. En paracaigudes?? vosaltres no esteu bé! jo ni locaaaaaaaaaa, jajaja. Però això del busseig, no tinc ni idea de q va, ni de q esteu parlant, però a mi em mola.M´apunte (si es pot).

    ResponElimina
  11. Yeee xicons he parlat ui en Scott i ma dit que aneu dient quants anem ja que quan antes millor ja que en juliol esta molt liat en els cursets,el payoo eixe diu qe s'havia fet 12 km nadant per alli 4hres i mija o algo aixina...

    ResponElimina
  12. De moment som Cardo, Toni i jo de xics, i Raquel de xiques pero ella nomes a busejar. Vinga eixes xiques!!! Animeu-se che. Toni ha fet camises i tot rollo concentració d'equip.

    PD: Per cert Toni, saps que l'Scott te una web amb entrenes de triatlo i tot? Eixe te poca faena. Això sí, hi ha dos o tres xiques, una tal Murua o algo aixina, que seguixen els seus consells i van més que meló. En fin. Probarem no?

    ResponElimina
  13. A Raúl tb li mola lo del paracaigudes..., diu q s´apunta.

    ResponElimina
  14. Bueno, bueno, hi ha novetats. M'acaba de tocar el gran SCOTT. Diu que acabava d'aplegar a Javea que ha estat una setmana busejant amb motiu del centenari del naixement de Jacques Couesteau (ja sabeu, aquell francés dels documentals). Bueno, al grano. Que tenim hasta demà pa dir-li quants anem a les sumergions del busseig i quants al paraca. Jo li he dit que de moment 4 xics (Toni, Jose, Raul i jo) i ATENCIO... 3 xiques (Raquel, Marteta i Àngels que m'ha tocat està vesprà per a confimar-ho). Si algú o alguna més s'anima només cal dir-ho i posar fecha quan antes. Ah, i es debades eh. Ale bona nit a tots i a totes.

    ResponElimina
  15. Maremeua anem a pasar.ho poc bé!!!!

    ResponElimina