dilluns, 22 de novembre del 2010

1h 30' 19'' a Gandia


Sabor agre-dolç a Gandia, si així és com m'he quedat, i la veritat no deuria ser aixina, ja que , el cap de setmana ha segut complidet, i he de donar gràcies a que he pogut fer ixe temps.
Divendres, festa fallera, al Pimwi's gitant.me a les 5:30, i tot que em vaig controlar en el tema "festival" , sempre cau, algun gintonic que altre i algun xupitet...
Dissabte, classe amb els nanos de natació, i després fugint a Elx, a la Gala NDS... tornavem a les 3:00
Diumenge, doncs poc dormit, i amb el cos, sense massa ganes de pallisa.
En quant a la prova, doncs, bona representació del club, amb el cotxe de Esteve; Esteve, Toni Favara, Sergio, Paco i jo. Allí Raul i Raquel i Ferranet.
Hem fet tard a ficar.nos en la eixida i això ho hem pagat, no m'agrada ixir tan retrasat, quan vullc buscar temps. Si que es de veres que vas passant gent, però, no hem pogut correr còmodes, fins el km 3.5
Aixina i tot, les sensacions han segut diferents a Sueca. No he patit com allí, i he anat de menys a més. També ha influit el aire que ha bufat de valent.
Al final 1h30'19'', i amb la sensació que ho haguera pogut fer molt millor. Ara ja, poques coses més per pulir de cara a Castelló.... això si, la alimentació.

5 comentaris:

  1. La veritat es que ahir heu fereu tots de categoria. Enhorabona a tots!!!Tu José tranquilet que lo del marató ja heu tens ahi i de segur que te va molt bé. Ànim!!!

    ResponElimina
  2. Pues si despres de vore el temps que he fet estic content,ja que a partir del km 12 anava ja mig desbocat i no se que vg palpar en el rellonge que ni punxava km ni veia el que portava,al final he vist que he fet un temps de 1h36m52seg,crec que a 4'35 el km,recor personal meu,jejejeje...

    ResponElimina
  3. mooooooooooooltttt be, la veritat que José aquest finde a segut completet però aixi i tot ho has fet de categoria, ENHORABONA per a tots sou uns craks, jo vullc ser com vosaltres!!!!

    Besets

    Meybel

    ResponElimina
  4. Jo a partir d'ara només faré comentaris en el blog del gran Burguera, que és l'únic que em fa cas. Jajajajajjaja. No, ara en serio. Ho fereu tots molt bé. Llàstima l'aire perque de segur que haguereu inclús millorat una miqueta les marques. Jose, la Marató ja està ahí. La meua aposta es 3 hores 11 minuts.

    ResponElimina
  5. Açò m´agrada, xiquets!

    Continue mantenint la meua aposta, 3h 09 o 3h 10, encara que siga per fer-li la contrària al Sr. Julian, jeje.

    Anàlisi de Lara de la mitja de Gandia: José ha trencat el refrany "por la noche leones y por la mañana cagallones". Certer, eh?

    Pronòstic de Santi per a Castelló: Vist lo vist a Gandia, si el dia abans de la marató no te dopes (xupitos, gintonics, vuelta al ruedo...) i te toques la fava la primera mitja i la passes en 1h 35, la segona la bordes, claves el meu temps i jo li reclame el pernil a Julian i a Burguera, jajaja!!!!

    i ojo al mestre favarero, el mestre favarero! arrimeu-vos que ve!! enhorabona!

    au, m´en vaig a entrenar que entre tots m´esteu posant caxondo!

    Santi

    ResponElimina