dilluns, 1 d’octubre del 2012

AVALUACIO TEMPORADA GRUPPETA

Perdoneu si faig faltes a nivell simbologistic o d-accents, pero no se que botons li passa hui al teclat, que no me deixa escriure com voldria.

Be, acabada , o apunt d-acabar la temporada 2012, no me queda mes que avaluar, el que ha segut , aquesta vegada, des del punt de vista del Jose entrenador. 

Aquest any, ha segut per a mi, un any de molta feina, i que m-he donat conter d-algunes coses , m'es be errors, q no es tornaran a cometre en la temporada 2013

El volum que d-entrenats aquest 2012 , ha arribat en alguns messos a ser de 29 entrenats. Cadascu amb el seu objectiu , o amb la seva propia visio de la temporada. 

Pero, l-error ha segut la falta de comunicacio , o el que es diu feedback, entre entrenador/entrenat.

Qui em conega, sap que soc un entusiasta de tot el que faig, ho visc intensament, i el mateix passa, amb els entrenaments. Quan envie l-entrenament a una persona, intente adivinar , com el rebra, com l-analitzara, i com sera per a ell ixa setmana.

L-error d-aquest any, es que en alguns no ha hagut massa feed.back i en altres ni ha aparegut.

Per a aquest any les coses canviaran, i vaig a fer meu el lema> SI TU T,INVOLUCRES, JO HO FAIG MES.

Amb a\o el que vullc fer saber es, q si l,entrenat obri una via de comunicacio amb mi, jo , m.involucrare mes, ja que em motivara el q fa. 
Necessite saber, dades i sensacions de cada setmana que va passant, mes que res, per vore com va, o replantejar qualsevol situacio. 

Aquest any, he gaudit com un xiquet, amb els entrenes de Oscar Cebolla, per a Valencia LD, amb els de Manu Sendra, per a Elx/Zarauz/Guadalajara, els de la incombustible Cinta Sancho , tots els diumenges tenia el seu resum setmanal, els del gran Julian Saez preparant la QH, o Set Aigues, o inclus amb els wassaps de Raki, q et comenten moltes coses de l-entrenament, o el gran J.Antonio Calvo , amb la preparacio del DLD. 

Altres, saps mes o menys com van , pq acostumes a fer entrenes amb ells, o coincidixes amb algun entrene, com 'es el cas d-Angels, amb la qui ja van un fum de temporades entrenant ma a ma, el gran Toni el Favarero, Maribel, Esteve, o Joel, o de tant en tant, es deixen caure per la clinica per comentar.te com ho porten tot, tipus Ciscar, o Roig, o amb alguna trucada/wassap com Raul i el dr Miralles

Pero , per desgracia, he tingut gent, prou gent, amb la qui no hi ha hagut cap tipus de comunicacio, gent que ha segut impossible saber com va, i gent q saps massa q no esta fent el que li dius. 

Be, aquest any, vaig a canviar aixo i vaig a demanar ixa minima tasca de tindrem informat, i si pot ser,amb dades per davant..

No vullc arribar i demanar dades de series, o dades d-algun test, i que me conteste una persona...com ha passat. 

Aixi q , YO APECHUGO, NOSOTROS APECHUGAMOS.1 comentari: