dilluns, 1 de juny del 2009

TRIATLÓ DE CULLERA - AUTONÒMIC

Gran prova la viscuda en Cullera, el passat cap de setmana, i com no, gran actuació dels integrants de la Gruppeta, que allí acudiren. El míster des de les altures, ja que estava de speaker, jejejjee, sols li faltava plorar vegent als seus pupíls obtenint els grans resultats.
Comencem pels xics, que a les 9:27 començaven, per culpa del metge. Ixia excel.lentment Isra de l'aigua, demostrant que es un tio que s'adapta a lo que li tiren, i entrant el primer de la Gruppeta, amb 59'51''. Li seguien Sergio i Toni , el qual no va agarrar la millor opció de natació, retirant.se per a la carrera a peu. Sergio,si va fer bona natació,arredonint amb un gran parcial a peu, al final 1h01'49''. Miguel, corria en casa, i es va adjudicar el premi local, 1h03'56''. Esteve per la seva banda va fer una prova de menys a més, i va entrar amb 1h09'21''

En quant a les xiques, bonissima la participació, en una prova dominada per les xiques del CTH-Tecnibat. Núria, eixia molt bé de l'aigua, i en bici feia un gran parcial, arredonint la prova amb la carrera a peu, al final, 4ª de la general i 1ª al grup 35-39, amb un temps de 1h07'24''. Seguia Àngels, qui no va fer una natació massa bona per al seu nivell, però que acabà amb uns molt bons parcials en bici i a peu, 1h10'37'', 3ªal grup 20-24. Raquel, lluitadora com sempre, va tindre que esforçar.se a lo gran per remontar en bici, el que li va pasar algo de factura en la carrera a peu. Al final, 1h10'44'', i 1ª triatleta local.

En definitiva , bons resultats en este campionat autonòmic per a tots els integrants.

Vos dixe un video fet en Cullera per la filla de Moya. Està xulo.
http://www.youtube.com/watch?v=RqeS1pUOdcs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada