dimecres, 19 de maig del 2010

Marta.... ready to fly!!!





Doncs si, ja tenim a la nostra junior preparada per al debut com a triatleta. Marta està superconvoià, i ha estat entrenant fort, per a poder rendir a un bon nivell.
Durant estes setmanes, hem pogut fer varios treballs, però el que més hem recalcat ha segut el de les transcions, i la veritat és que no li ix gens malament.
Sols espere, que tinga la calma suficient, per a poder fer.ho to com cal, i que els nervis no li juguen cap mala pasada.
Hui hem fet un assaig general, en el passeig de Cullera, amb natació, T1, bici, T2, i carrera a peu. Tot baix la tutela dels co-managers Toni i un servidor.
Molta sort.

4 comentaris:

  1. Marteta, molts ànims per al dissabte i, sobretot, dorm per les nits estos dies i aparca els nervis. Ja voras com te ix superbe. Recorda lo que te vaig dir el dissabte per a la bici. Compta amb els meus anims. Allí estaré. Besets

    ResponElimina
  2. Anim Marta tranquila que ho faras super be.

    En eixos Managers no pots fer-ho malament.

    Besets

    ResponElimina
  3. Molts ànims Marteta!, sempre he pensat que tens un don pera l´esport i es que, amb lo joveneta que eres, ja apuntes maneres. Ara, només falta tranquilitat, perque de lo altre VAS SOBRÀ. Mil besets solet!!!

    ResponElimina
  4. Anim marta!

    Ja sas q estaré animante! T'eixirà super bé, disfrutau!!

    T'espere a les 9 com m'has dit!

    UN abraç guapa!

    ResponElimina