dilluns, 12 d’octubre del 2015

Comencem de nou!! Camí a Lanzarote.

Doncs si, després de tot el períple estiuenc, on no he pegat ni brot, i a banda ,he tingut fins a un atac de gota, tornem de nou als entrenes.
Esta vegada, i després de vore, que som bona colleta la interessada, anem a fer l'Ironman de Lanzarote.
Aquest, en principi, serà l'últim triatló en aquesta distància, de moment, o espere, en un llarg temps. Veig que l'entrenament d'un triatló així, em deixa prou KO, i sense fer res, amb molt de temps (m'ha passat amb els quatre anteriors que he fet).



Lanzarote serà en maig de 2016, així que per davant, queden 8 mesos, d'entrenaments i competicions, per a tornar a arribar en condicions a aquest meravellós i dur Ironman.

Per a aquest any torne a contar amb l'ajuda de l'entrenador Fran Oficial. Esta temporada m'ha anat molt bé, i els resultats han segut satisfactoris. Pense que ell coneguent.me ja un poc millor, podrà acabar de traure'm tot el suc possible.

També he introduit , l'entrenament grupal amb el club, amb la natació. Dimarts i dijous, de 21 a 22h, entrenament amb Angels Vidal, com a entrenadora. Pense que m'anirà genial, ja que tot el tema de tècnica, velocitat i altres, al fer.ho en grup i baix la supervisió d'algú, sempre serà positiu.

En quant a la bici, he anat millorant la bici de carretera que tinc. A la meua Fuji, li he canviat les bieles i li he ficat unes Shimano 105, i també li he canviat el sillí, per un Fizik Air One 5. Em queda canviar els ponts de freno, per uns ultegra, i buscar uns bons acoples per a la bici.
Vaig estar molt cabilós sobre quin tipus de bici endur.me per a fer aquest IM, al final he pensat portar una bici més còmoda, i segura per a les pujades i baixades. Sols queda, fer.la un poc més aerodinàmica, i pense ja la tindré apunt.

En quant a la carrera a peu, he estat parlant amb Fran, sobre fer un bon bloc de correr, i intentar arribar a finals de gener, en condicions per fer la Mitja Marató de Sueca. Tinc ganes de tornar a correr bé, tot i que per això sòc conscient, de que he de perdre molt de pes (Ara estic pròxim als 78kg).

Haurè d'anar començant a cuidar l'alimentació.

Així que ... a partir d'ar i totes les setmanes, intentaré anar deixant info dels entrenaments que vaig fent.

ANEM ALLÀ!!!

2 comentaris:

  1. Bueno, m'alegra vore't tan emocionat amb l'IM de Lanzarote. Segur que no t'arrepenteixes de res ja que LZ no deixa indiferent a ningú.

    Jo també tinc com a objectiu afinar i millorar la carrera a peu, porte massa anys intentant viure de rendes i els estalvis s'han esgotat ja, així que si no passa res passarem l'hivern fent bona cosa de carrera contínua, sèries, fartlecks i a vore si la Mitja Marató de Sueca la correm a ritmes dels d'abans.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Ieeeee, q alegria Sento, que algú me conteste al blog, de veres. Tot i que açò heu faig per mi, per tindre un diari personal, mola, que algú (i més si és vosté), li pegue una miraeta i opine.
    Ale....Conejero!! Cuida.t

    ResponElimina