dilluns, 8 de juny del 2009

DENIA....festival Gruppal


Q bé vaig fer en anar a Denia... q bé m'ho vaig passar , i com em vaig emocionar....

Q prova, no tinc altres paraules....

Quan arribem Toni i jo, les xiques, exceptuant a Nuria, estaven en menos ganes q... "maremeua, vam pensar", a vorem hui.

Ens anem a la línea d'eixida per vore els xics, parlem amb totes, i Maybel, se'ns fica mig a plorar de lo histèrica que estava... bufff, maremeua.

Ixen els xics, les xiques dins de 15'. Anem a vore.los ixir de l'aigua. Ix Esteve en un bon grupet.

Comencem a vore, a les xiques ixir, ixen les 3 primeres, i a un minut o per ahi, vegem el cabet d'Angels, i darrere d'ella Nuria...bé, bé. Un poc més enrrere ix Raquel, que havia passat tota la setmana malament. Esperem l'eixida de Maribel, i de repent en companyia d'un grupet de 5 triatletes, ens la vegem ixir.... "si hoooooooomeeee, ixa és Maribel????" ens dixa a tots gratament sorpresos... a partir d'aci , començava el tri per a ella.

Anem a vore les bicis, animem a tots els del club, i en especial a els de la Gruppeta. Pasa Esteve en grupet... menos mal. Pasen les 3 primeres xiques, i per darrere van dos més juntes... Núria, comença a guanyar terreny i agarra a les dos perseguidores. Per darrere a uns quants segons Angels, després Raquel amb una tragaleguas darrere d'ella, i Maribel fent la seua carrera.

Arribem a la transició, ixen a correr Nuria 4ta amb 1' de diferència a la primera, Angels, amb un grup de triatletes xafant.li els talons, Raquel, amb la tragaleguas darrere d'ella, i Maybel tota happy. Vegem entrar en meta a Esteve, que hui ha vingut acompanyat per la family, bona carrera per a ell.

En quant a les xiques, Nuria , en la primera volta ja anava segona...quan passa pel nostre costat vegem a la primera que va fatal, i li ho diguem, tot fa presagiar que quan torne anirà primera...aixina és, arriba a meta primera, amb uns segons de ventatja...quina carrera...maremeua.

Angels, també fà molt bona carrera i s'afiança amb la sisena posició, adelantant a alguna de les triatletes que solen quedar per davant d'ella.

Raquel, algo resentida de la palisa en bici, aguanta com pot en la carrera a peu, donant el triomf per equips a les xiques.

Maybel, doncs... espectacular.... corre al seu ritme i gaudint de la prova.

En fi, molt bona impresió la que vam dixar en Denia... i jo , superorgullós.

15 comentaris:

  1. Bon dia Gruppeta,

    Que dir-vos la veritat casi en cauen les llagrimes al lletgir aquestes paraules de José (aixo de casi es mentireta en cauen!!), Gracies a tots per el vostre recolçament, tot aço es en part gracietes aquesta Gruppeta, en senc genial i com no preparada per a repetir.
    GRACIETES A TOTS DE TOT COR.
    Besest a tots.

    ResponElimina
  2. Ei Julian,

    Primer que res Felicitats, volia tocar-te el dissabte però no tenia el teu movil, ei en vaig enrecordar moltissim de tú en Denia, pensi açi tenia que estar Julian... la proxima t'espere al meu costat, ja et contare les meves sensacions, el dimarts a les 20:15 en la rotonda eh??? sense escuses eh?

    Parlem
    Bessets

    ResponElimina
  3. Jose ja en pases fotos.

    Estic super emocionada amb ganetes d'entrenar a tope.
    parlem

    ResponElimina
  4. Bon dia a tots i, sobretot, a totes. Quina gran cronica del mestre Cardo. A este pas acabarem fitxantlo de reporter.
    Ara que, lo de Meybel, es pa llevar-se el sombrero. Quina crack per l'amor de Deu!!! M'haguera agradat estar en Denia per disfrutar del recital femení perque, sens dubte, estes xicones son l'enveja del triatló valencià.
    Enhorabona Meybel, t'ho mereixes per la teua constància i il·lusió d'una sub23.
    Jo el dissabte passat tambe vaig fer un triatló pero va ser de despedida de solter: charanga, dopar i discoteca. Jajajajaja
    Va, demà a la rotonda a les 8'15 i, com diu Meybel, SENSE EXCUSES. Jejeje
    Enhorabona també a Nuria 'Gomez Noya', a Àngels 'Murua', a Raqueleta 'Burgos' i a Esteve 'Raña'. Jajajaja. I com no, a eixe mister que a este pas ja me'l veig de seleccionador nacional.

    ResponElimina
  5. El mister no estarà satisfet al 100% , fins que no et veja en el mono de treball, en un du o tri, jejejejeje. Q quede clar! Sols restes tu.

    ResponElimina
  6. Bon dia Gruppeta,
    José ahir vaig nadar super be la veritat que estic superrrrrrrrr motivada,
    Avui ens vegem a les 20:15 com sempre no?? Julian no hi han escuses espere veuret avui i contarte la meva experiencia ok?
    Angels com ana el concert?

    Bessets

    ResponElimina
  7. Ei José avui et duc un CD i en graves les fotos val? Parlem.

    Ens vegem a la porta de t'ha casa.

    ResponElimina
  8. Ei Meybel, hui ja estic mentalitzat. A les 8'15 en la rotonda destrosà. Ara que des del dia que anarem en bici a Cullera en Lara i Esteve ja no he fet res. Massa faena, collons. Ara vorem hui com responen les cames. Fins la vespradaaaaaa

    ResponElimina
  9. Bon dia Gruppeta,

    Que eixida ahir en bici que guay la casella tot per cami rural guay.
    Julian que va pasar que no acudires? parlem
    T'espere avui en el sequial.
    Meybel

    ResponElimina
  10. Ei Julian ja ens diras el teu movil. Parlem

    ResponElimina
  11. Bon dia Meybel. Ahir se me va complicar la faena a última hora i com que no tinc el telefono de ningú no vaig poder avisar. Ho senc! Li vaig enviar un sms a Jose per a que me pasara el teu mobil pero es veu que no el degué rebre. M'haguera agradat anar, que enveja. Hui com tenim el pati? 8'15 en la rotonda? Aneu a apretar molt hui? que l'altre dia casi me matareu, i aixo que anaveu xarrant. Jajaja

    ResponElimina
  12. Hola Hola,

    Avui 45 minutes i no massa depressa aixi que vine a mes tens que vindre, per que tens que en breu fer un tri, ja parlem a les 20:15 en la rotonda, i la veritat que me tranquilitza saber que no vas vindre pensava que no sabies on haviem quedat. Parlem

    ResponElimina
  13. a vore que pense. Si el dimarts vos tocaven 35 minuts i ferem 56.... hui que vos toca 45 ja me veig 1 hora 15' de rellotge. Jajajajaja. Si no passa res a les 8'15 alli estare. Beseeeeeeets

    ResponElimina
  14. Ei Julian no et preocupes avui estarem almenysn jo més cansades. Ens vegem. Parlem

    Bessets

    ResponElimina
  15. Ei Gruppeta vullc fotos de Denia ja en pase-ho. Gracietes

    ResponElimina